Taimetoidu retseptid

Apelsini-ingverisiider 

Kristiina Lehola, 3. jaanuar 2013, 09:12
Apelsini-ingverisiiderFoto: Ülle Viska
Mõnusalt õhetav kuum jook.

Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
0.5 l Siider
3 spl Vahtrasiirup
0.5 tk Apelsin (koor)
Ingver (riivitud)

Valmistamine

Tükelda ingver ja tõmba juurviljakoorijaga apelsinikoorest ribad. Kuumuta potis siidrit ja vahtrasiirupit koos apelsinikoore ja värske ingveriga. Lase haududa 10 minutit ja vala kuumakindlasse klaasi.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee