Salati retseptid

Tšillikastmega veisefileesalat 

Angeelika Kang, 10. oktoober 2011, 06:59
Tšillikastmega veisefileesalatFoto: Jaan Heinmaa
Salat...ja muud polegi vaja.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min
20 MINUTIT + 15 MINUTIT LIHA KÜPSETAMISEKS

Koostisosad
Salatilehed (segu)
1 tk Kurk (pikk)
200 g Kirsstomat
2 tk Porgand
1 tk Porrulauk (väike)
Petersellilehed
600 g Veise sisefilee
Sool
Must pipar
KASTE
2 küünt Küüslauk
1 tk Tšilli
1 tk Laim (värskelt pressitud mahl)
1 spl Sojakaste
2 spl Õli
1 spl Fariinsuhkur

Valmistamine

1. Sega hakitud küüslauk ja tšilli, laimimahl, sojakaste, õli ja fariinsuhkur. Aseta salatilehed serveerimisalusele. Lõika kurk pikuti pooleks ning viiluta. Poolita kirsstomatid, koori ja riivi porgandid ning lõika porru pikkadeks ribadeks. Aseta kõik salatilehtedele, haki lehtpetersell ja puista kõige peale.

2. Kuumuta grill- või malmpann. Hõõru liha mõlemalt poolt 1 sl õliga kokku, pruunista kummaltki poolt 2 minutit ning tõsta tulelt. Maitsesta soola ja pipraga. Keera liha fooliumisse ja küpseta 200-kraadises ahjus 15 minutit. Lõika liha 0,5 cm paksusteks viiludeks, tõsta salatile ja nirista peale kaste. Serveeri kohe.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee