Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
4 dl Punane lääts
1 l Vesi
Kurkuma või
1 spl Karripulber
2 spl Ghee
1 spl Õli
1 tk Tšilli
2 tk Sibul (suur)
4 küünt Küüslauk
3 tk Tomat
0.5 spl Karripulber
Sool
Koriander (värske,serveerimiseks)
Valmistamine
Pese läätsed ning pane koos vee ja kurkumaga keema. Keeda 15–20 minutit ehk kuni pehmenemiseni. Kuumuta pannil ghee ja õli segus tšillit ja sibulaviile koos hakitud küüslauguga, kuni need on pruunid. Siis lisa kooritud ja hakitud tomatid ning kuumuta segades koos 0,5 sl karriga ühtlaselt pruunikaks ja koospüsivaks massiks. Lisa läätsed ja kuumuta segades mõni minut. Maitsesta soola ja soovi korral täiendavalt tšilliga ning lisa hakitud koriander.
Kommentaarid (0)