Orsoto seakõrnete ja toorjuustugaFoto: Siim Vahur
Eesti köök
20. september 2011, 05:33

Orsoto seakõrnete ja toorjuustuga

Eelista eestimaist ehk esivanemate taluköögitoitu, mida on tooraine olemust muutmata veidi moodsamaks kohendatud.

Kogus: kahele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
200 g Odrakruup
50 g Või
1 tk Sibul
50 g Seakamar
1 dl Rõõsk koor (38%-list)
70 g Toorjuust
Vesi (kruupide hautamiseks))
Murulauk

Valmistamine

Pruunista pannil sibul võiga, lisa odrakruubid. Aeg-ajalt vett lisades hauta kruubid pehmeks. Lõika seakamar väikesteks tükkideks ja prae kuumal pannil kuldpruunideks kõrneteks. Lisa pehmeks haudunud orsotto’le. Sega nüüd hulka toorjuust ja vahukoor ning kaunista murulauguga.