Orsoto seakõrnete ja toorjuustugaFoto: Siim Vahur
20. september 2011, 05:33
Orsoto seakõrnete ja toorjuustuga
Eelista eestimaist ehk esivanemate taluköögitoitu, mida on tooraine olemust muutmata
veidi moodsamaks kohendatud.
Kogus: kahele
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
200 g Odrakruup
50 g Või
1 tk Sibul
50 g Seakamar
1 dl Rõõsk koor (38%-list)
70 g Toorjuust
Vesi (kruupide hautamiseks))
Murulauk
Valmistamine
Pruunista pannil sibul võiga, lisa odrakruubid. Aeg-ajalt vett lisades hauta kruubid pehmeks. Lõika seakamar väikesteks tükkideks ja prae kuumal pannil kuldpruunideks kõrneteks. Lisa pehmeks haudunud orsotto’le. Sega nüüd hulka toorjuust ja vahukoor ning kaunista murulauguga.
Kommentaarid (0)