Marineeritud peedi supp rohke rohelisega
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
350 g Marineeritud peet
1 peotäis Põld-võõrkapsas ehk rukola
1 peotäis Koriander (värske)
0.7 l pett või maitsestamata jogurt
Must pipar
Sool
Mesi
2 tk Muna (keedetud, hakitud)
Kappar
Valmistamine
Lao marineeritud peedid kõrgeservalisse kaussi. Rebi hulka rukolat ja koriandrit ning vala lahkelt peale maitsestamata jogurtit või petti. Surista sauseguriga püreeks. Maitse. Vajadusel lisa pipart, soola või mett, mis äädikast maitset mahendaks. Supi paksus timmi petiga endale sobivaks.
Teine viis seda suppi serveerida on roheline kraam petiga nuimikseri abil läbi suristada ja siis hakitud peedid sisse segada. Nii jääb leem roheline ja sees on roosakaslillad tükid. Serveeri külmalt keedumuna ning kapparitega.
Kommentaarid (0)