Pastaroog brokoli, juustu ja peterselligaFoto: Priit Grepp
Lõunasöögi retseptid
26. juuli 2011, 04:19

Pastaroog brokoli, juustu ja peterselliga

Anni teeb seda rooga orecchiette-nimelisest pastast ja ilmtingimata Gruyere´i juustuga.

Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
300 g Spargelkapsas ehk brokoli
200 g Pasta
1 tk Sibul (väike)
3 tk Pepperoni (magusalt tuline tšilli)
100 g Gruyere või Gouda juust
Petersell
Sool
Oliiviõli

Valmistamine

1.Pane potti tükkideks rebitud brokoli ja pasta, lisa ka soola. Keeda 8 minutit ehk kuni pasta on al dente.2. Pruunista pannil sibul ja lisa purustatud peperoni, seejärel pasta ja brokoli. Jäta alles pisut pastakeeduvett, lisa seda pastale, et roog tuleks ikka mahlakam, mitte õline. Lisa riivitud juust ja hakitud petersell. Sega läbi ja serveeri kohe.