Kana ingveri-moosimarinaadis
Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min
Koostisosad
1 kg Kanapoolkoib
150 ml Õli
50 ml Valge vein
50 ml Sojakaste (tume)
1 tk Salatisibul
2 küünt Küüslauk
3 cm jupp Ingver (hakitud)
1 spl Magus moos (mustsõstar, punane sõstar või maasikas)
Valmistamine
1. Sega kõik marinaadiained omavahel, kalla kanalihale ja lase vähemalt 1 tund marineerida.
2. Vala kõik väiksemale ahjupannile ja küpseta ahjus 30–40 minutit. Söegrillil kulub kanakoibade grillimiseks umbes 25-30 minutit. Serveeri riisiga.
NIPP: Küpsetamisel tekkinud vedelikku saad vabalt kastmena kasutada.
IDEE: Marinaadis küpsenud sibul kõlbab edukalt söömiseks.
Kommentaarid (0)