Linnuliha retseptid

Kana ingveri-moosimarinaadis 

Urmo Heero, 3. august 2011, 05:33
Kana ingveri-moosimarinaadisFoto: Jaan Heinmaa
See on üks hea kanamarinaadi retsept, mis kujunes välja täitsa juhuslikult. Aga maitse sai suurepärane. Marinaadi koostisosi tuleb võtta tunde järgi ja sojakastmega ei maksa üle pingutada.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
1 kg Kanapoolkoib
150 ml Õli
50 ml Valge vein
50 ml Sojakaste (tume)
1 tk Salatisibul
2 küünt Küüslauk
3 cm jupp Ingver (hakitud)
1 spl Magus moos (mustsõstar, punane sõstar või maasikas)

Valmistamine

1. Sega kõik marinaadiained omavahel, kalla kanalihale ja lase vähemalt 1 tund marineerida.

2. Vala kõik väiksemale ahjupannile ja küpseta ahjus 30–40 minutit. Söegrillil kulub kanakoibade grillimiseks umbes 25-30 minutit. Serveeri riisiga.

NIPP: Küpsetamisel tekkinud vedelikku saad vabalt kastmena kasutada.

IDEE: Marinaadis küpsenud sibul kõlbab edukalt söömiseks.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee