Sidruni-ürdimarinaad grill-lihaleFoto: Priit Grepp
Eesti köök
16. juuni 2011, 03:49

Sidruni-ürdimarinaad grill-lihale

Sobib kalale, lamba- ja veiselihale.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
5 dl Oliiviõli
1 dl Vermut (kuiv)
3 spl Küüslauk (hakitud)
3 spl Sidrunikoor
0.5 dl Sidrunimahl
4 spl Tüümian või salvei (hakitud)
4 spl Harilik pune
2 spl Sool
1 tl Must pipar (jahvatatud)

Valmistamine

Tükelda köögiviljad ja ürdid ning sega marinaadiained omavahel. Lase kalal enne grillimist marinaadis vähemalt tunnike, teiselt lihadel 3-4 või kauemgi, maitsestuda.Kogus 7-8 dl.