Joogid

Suveroosa bool 

Angeelika Kang, 16. juuni 2011, 03:50
Suveroosa boolFoto: Jaan Heinmaa
Valgete ööde tervitusjook.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 pdl Vahuvein Fresita
2 dl Apelsinimahl
1 tk Laim (värskelt pressitud mahl)
0.5 dl Suhkur
300 g Aedmaasikas
Jääkuubikud
Piparmünt (mõned värsked lehed)

Valmistamine

Sega kausis apelsini- ja laimimahl, suhkur, viilutatud maasikad ja mündilehed. Vala peale jahutatud Fresita ja lisa jääkuubikud. Serveeri kohe.

IDEE: Palavate suveilmadega saab ka ahi puhkust, kui teed boolist tarretise ja serveerid seda vanilliga maitsestatud vahukooremütsiga. Maasikatega vahuveinitarretist võid tükeldatult serveerida ka soolase roa lisandina, näiteks rohelise salatiga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee