Vinegretiga kitsejuustu-peedisalatFoto: Jaan Heinmaa
Eesti köök
8. veebruar 2012, 06:52

Vinegretiga kitsejuustu-peedisalat

Salat hea maitse austajaile ja punapeedi fännidele.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
4 tk Peet (keedetud, keskmist)
1 peotäis Põld-võõrkapsas
100 g Kreeka pähkel (röstitud)
150 g Kitsejuust
VINEGRETT
0.5 dl Palsamiäädikas
1 tk Šalottsibul
1 spl Mesi (vedel)
1 dl Oliiviõli
Sool
Must pipar

Valmistamine

Sega omavahel palsamiäädikas, peeneks hakitud šalottsibul, mesi ja oliiviõli. Maitsesta soola pipraga. Koori peedid ning lõika sektoriteks. Aseta rukola ja peedisektorid taldrikule. Murenda Kreeka pähklid ja kitsejuust salatile. Nirista peale salatikaste ning serveeri kohe.