Kiudainerikkad toidud

Rabarberirull 

Kristiina Lehola, 1. juuni 2011, 11:57
RabarberirullFoto: Priit Grepp
Vanillipuding sobib hästi rullbiskviidisse kreemiks.

Koostisosad
5 tk Muna
5 spl Suhkur
5 spl Jahu
KATE
200 g Rabarber
1 spl Suhkur
2 tl Kaneel (jahvatatud)
TÄIDIS
500 g Vanillipuding
100 g Kookoshelbed (röstitud)
Tuhksuhkur (kaunistamiseks)

Valmistamine

Koori ja tükelda rabarber. Valmista tainas (vahusta munakollased suhkruga ja lisa juurde tugevaks vahuks vahustatud munavalged) ja vala õlitatud küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Sega rabarberitükid kaneeli ja suhkruga ning laota ühtlaselt tainale. Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 10 minutit. Tõsta suhkruga üleraputatud küpsetuspaberile ja eemalda biskviidi küljes olev küpsetuspaber. Kata rätikuga või keera rulli ja lase jahtuda.

Sega vanillipuding ja kookosehelbed. Laota täidis ühtlase kihina biskviidile ja keera rulli. Sõelu rullile tuhksuhkrut.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee