Linnuliha retseptid

Tortellini-pastaga kalkunisupp 

Raili Mikk, 4. aprill 2011, 11:56
Tortellini-pastaga kalkunisuppFoto: Jaan Heinmaa
Inimesed jagunevad laias laastus kaheks: on need, kes suppe suurt ei söö, ja need, kes ilma supita kõhtu täis ei saa. See supp on keedetud kahtlemata viimastele mõeldes.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
300 g Kalkunifilee
1 tl Oliiviõli
1 tk Paprika (roheline, kuubikuteks lõigatud)
3 tk Porgand (viilutatud)
1 tk Sibul (hakitud)
3 küünt Küüslauk (peeneks hakitud)
1 spl Basiilik (kuivatatud)
0.25 tl Tšillipulber (või paprikapulber)
1.5 l Kanapuljong
2 tk Suvikõrvits (väike)
500 g Tortelliinid või ravioolid (eriti head on juustutäidisega)
SERVEERIMISEKS
Parmesan (riivitud)
MAITSESTAMISEKS
Sool
Must pipar

Valmistamine

1. Lõika kalkunifilee peenikesteks ribadeks ja maitsesta soolaga. Kuumuta suurel pannil õli. Pane pannile paprika, porgandid, sibul, küüslauk, basiilik ja punane pipar ning kuumuta segades umbes 5 minutit.2. Aja potis puljong keema, kalla kogu pannil olev kraam potti, kata kaanega ja hauta 10 minutit. Suurenda kuumust, pane juurde suvikõrvitsad ja tortellini või ravioolid ning tükeldatud kalkuniliha ja keeda 5 minutit. Maitsesta soola-pipraga. Serveeri riivitud parmesaniga.