Mango-lassiFoto: Seljamaa Fotostuudio
India köök
21. märts 2011, 06:55

Mango-lassi

Toeka söömise lõpuks sobib kerge magusroog, mille maitseomadused sõltuvad kasutatavast mangopüreest. Vali võimalikult naturaalne toode.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
4 dl Mangopüree
6 dl Keefir (või maitsestamata jogurt)
2 tl Vanill- või vanilliinsuhkur
1 tl Kardemon (jahvatatud)
SERVEERIMISEKS
Jääkuubikud
Meliss või piparmünt

Valmistamine

Püreesta kõik ained kohevaks ning maitsesta endale meelepäraselt täiendavalt suhkru või vürtsidega. Serveeri klaasist, mille põhjas on jääkuubikud. Võid jogurti asemel kasutada ka veega lahjendatud hapukoort. Soovi korral lisa pisut roosivett või hakitud piparmündi- ja melissilehti.