Panniahven spinati ja spargliga
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
2 spl Või
2 spl Õli
2 küünt Küüslauk
400 g ahvenafilee
Sool
Must pipar
1 tk Sidrun (mahlaks pressitud)
1 dl Valge vein (kuiv)
1 dl Kalapuljong
100 g Spinat (võimalikult noored lehed)
100 g Spargel (eelista samuti noori)
1 peotäis Lehtpetersell
Valmistamine
Sulata pannil või ja lisa õli. Prae hakitud küüslauku paar minutit. Lisa ahvenafileed ja pruunista mõlemalt poolt kuldseks. Maitsesta soola ja musta pipraga. Vala juurde sidrunimahl, vein ja kalapuljong ning keeda 5 minutit, kuni kaste keeb veidi kokku. Lisa spinat ja spargel ning kuumuta veel paar minutit. Raputa üle hakitud peterselliga ja tõsta tulelt.
Kommentaarid (0)