Kala-taco'dFoto: Oma Maitse
Mehhiko köök
23. november 2009, 11:31

Kala-tacod

Proovi sama ka kanaga, kuid paneeringus kasuta karri asemel taco-maitseainet.

Kogus: kahele

Koostisosad
1 tk Küps avokaado
0.5 tk sidrunist pressitud mahl
0.5 purki punased konservoad
jupp värsket kurki
85 g Kirsstomatid
300 g Tursafilee
1 -2 sl jahu
1 sl mahe karripulber
1 sl taimeõli
4 tk taco-koorik
Hapukoor
Laim
sool, pipar

Valmistamine

Sega avokaadokuubikud sidrunimahlaga. Lisa veest nõrutatud oad, kurgikuubikud ja poolitatud tomatid. Maitsesta soola-pipraga. Lõika kala ribadeks ja paneeri jahu-karrisegus. Kuumuta pannil õli ja prae kalad kuldseks. Valminud kalale riputa soola.Täida taco’d kala, salati ja hapukoorega. Soovi korral pigista peale laimimahla.