Sama retsepti järgi võid teha ka sooja pastarooga.
Lõhefilee asemel sobib sama hästi ka forell ning soovi korral asenda värske kala suitsutatud variandiga. Maitsetaimeks sobib till.
Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
400 g Fusilli
150 g Suhkruherned
300 g Lõhe
0.5 tk Sidruni mahl ja koor
4 sl Hapukoor
100 g Põld-võõrkapsas ehk rukola
Sool
Sidrunipipar
Valmistamine
1. Keeda pasta soolaga maitsestatud vees ja 2 minutit enne lõplikku valmimist lisa pikuti poolitatud hernekaunad. Kurna ja jahuta potitäis külma vee all. Prae või auruta kala ning maitsesta.2. Sega sidrunikoor ja -mahl hapukoorega, maitsesta. Ühenda kaste jahtunud tükeldatud kala, pasta, herneste ja rukolaga.
Kommentaarid (0)