Kalatoitude retseptid

Kapparitega ahjuforell 

Toidutare, 8. aprill 2010, 09:10
Kapparitega ahjuforellFoto: Good Food

Kogus: neljale

Koostisosad
4 lõiku Forell
100 g Või
Sidrunimahla
1 peotäis Hakitud petersellilehed
2 sl Kapparid
Sool
Sidrunipipar

Valmistamine

1 Soojenda ahi 200 kraadini. Eemalda kalalt luud ja patsuta lõigud paberiga kuivaks.Tõsta kala ahjuvormi, maitsesta soola ja sidrunipipraga ning kata kolmandikuvõikogusega. Rösti 10–12 minutit.2 Kui kala on peaaegu küps, sulata pannil ülejäänud või. Tõsta kuumust, et või muutuks kergelt pruunikaks. Võta tulelt ning pigista pannile sidrunist törts mahla ning lisa hakitud petersell ja kapparid. Juhul kui kapparid on liiga soolased, loputa neid enne tarvitamist. Vala võisegu küpsenud kalale ja paku koos roheliste ubadega. Kõrvale sobib hästi kuiv valge vein, näiteks Chardonnay.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee