Verivorst liha embusesFoto: Roger Stowell
25. detsember 2009, 10:29
Verivorst liha embuses
Lahe jõuluroog
Kogus: kuuele
Koostisosad
2 tk (700g) Seafilee
1 Sidrunist pressitud mahl
250 g verivorst
12 tk Õhukesed peekoniviilud
Õli
sool, pipar
SERVEERIMISEKS
rabarberihoidis
Valmistamine
1 Soojenda ahi 190 kraadini. Lõika fileed pikuti peaaegu pooleks, ava nagu raamat ja rulli tainarulliga veidi õhemaks. Määri lihad soola, pipra ja sidrunimahlaga. Jaga verivorst kahe filee vahel ja keera kõik koos tihedalt rulli.2 Mässi liharull peekoniviilude sisse, aseta õliga määritud ahjupannile ja küpseta 30 minutit. Serveeri vahelduseks pohlamoosile mõne hapukamarabarberihoidisega.
Kommentaarid (0)