Õhtusöögi retseptid

Seene-arrabbiata 

Kaie Mei, 23. aprill 2011, 05:48
Seene-arrabbiataFoto: Seljamaa Fotostuudio
Tuliterava tšilliga pastade vihjeks on sõna “arrabbiata”. Mahedad seened sobivad hästi seda kooslust rikastama.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
Oliiviõli
200 g meelepäraseid söögiseeni
1 kaun Tšilli
2 küünt Küüslauk
4 dl Tomatikaste
soola, suhkrut
400 g Penne-pasta

Valmistamine

Prae seened õlis kerge pruunistumiseni, maitsesta soolaga ning eemalda siis pannilt. Kuumuta hakitud tšillit ja küüslauku samal pannil ning lisa siis tomatikaste. Keeda ühtlaseks ning maitsesta vajadusel soola ja suhkruga. Lisa keedetud pasta ja praetud seened, sega läbi ning serveeri kohe.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee