Tortide retseptid

Kondenspiimaga vahvlitort 

Angeelika Kang, 9. november 2010, 07:07
Kondenspiimaga vahvlitortFoto: Jaan Heinmaa
Tõeline maiasmoka unistus, mille valmistamise kõige raskem osa on kreemi kokkukeetmine. Iirisemaitselise kreemiga tort on just lastele meele järele.

Koostisosad
3 purki (a 400g) Magus kondenspiim
110 g ümmargused vahvlilehed
KAUNISTUSEKS
mandlilaastud
riivitud šokolaad

Valmistamine

Keeda kondenspiima kastrulis, mis on asetatud suurema veega täidetud poti kohale. Kuumuta madalal kuumusel pidevalt segades, kuni segu pakseneb ja hakkab karamellistuma. Jahuta kreem enne tordi kokkupanekut. Määri saadud iiris vahvlilehtede vahele ja kata tort ka pealt kreemiga. Kaunista mandlilaastude ja riivitud šokolaadiga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee