Salati retseptid

Kapsa-pähklisalat 

Angeelika Kang, 15. aprill 2009, 18:28
Kapsa-pähklisalat Jaan Heinmaa
Kapsas leidub ohtralt C-vitamiini, foolhapet ja kaaliumi. Rahvameditsiinis kasutatakse kapsast saja haiguse raviks, seega on tegu igati tervistava, kuid hinnalt odava köögiviljaga.

Kogus: neljale

Koostisosad
0.5 tk Savoia ehk kähar peakapsas
2 tk Porgand
100 g pekanipähklid
KASTE
250 g Majonees (lahja)
0.5 dl Rõõsk koor 10%
2 sl Vahtrasiirup
2 tl õuna- või valge veini äädikas
sool, must pipar

Valmistamine

Riivi või lõika noaga kapsas peenteks ribadeks. Koori porgandid ja riivi. Murenda pähklid väiksemaks. Vispelda kõik kastmeained omavahel kokku ja vala salatiainetele. Sega läbi ja serveeri.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee