Linnuliha retseptid

Kana-korma 

Kaie Mei, 28. mai 2008, 08:51
Korma’ks nimetatakse pähkleid sisaldavaid kastmeid. Kasuta siin maitseküllasemat kondiga kintsuliha, millele võib soovi korral ka naha külge jätta.

Kogus: kuuele

Koostisosad
200 g India pähkel
4 dl Rõõsk koor 10%
1 tk Küüslauk
5 cm jupp Ingver
ghee
2 tk suuremad sibulad
900 g Broileri (nahata) kintsuliha
2 sl Garam masala
400 g Purustatud tomatid
0.5 l Vesi
Rohkelt koriandrit

Valmistamine

Uhu pähklid üle külma veega ning aseta koos rõõsa koorega mõõdukasse kuumusesse keema. Keeda pehmeks.Purusta küüslauk ja ingver blenderis peeneks.Prae ghee’s viilutatud sibulaid potipõhjas pruunistumiseni. Lisa küüslaugu-ingverisegu ning seejärel broiler. Sega hulka maitseained tomatikonserv ja vesi. Kuumuta liha pehmenemiseni. 10 minutit enne lisa roale blenderis purustatud pähklikooresegu.Kui vedelikku on liiga palju, eemalda lihatükid ning keeda kaste tihedaks.Maitsesta koriandriga ning vajadusel lisa vürtse.Kuna meie kanatooted kipuvad olema üsna vesised, siis võib juhtuda, et veekogust tuleb vähendada.