Kalatoitude retseptid

Marineeritud räimed 

Kaie Mei, 4. veebruar 2011, 06:45
Foto: Jüri Seljamaa

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
800 g Räimefilee
5 dl Vesi
2 sl Sool
1 tk Sibul
1 tk Porgand
10 tera Must pipar
2 sl Äädikas 30%

Valmistamine

Ühenda potis vesi, sool, pipar ning sibula- ja porgandirattad ning keeda kuni soola lahustumiseni. Lisa siis äädikas ning jahuta marinaad. Paiguta fileed kaussi või purki ja vala peale marinaad. Hoia ööpäev külmikus. Naudi koos musta leivaga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee