Mehhiko köök

Küpsetatud nacho'd 

Meelis Meri, 4. november 2008, 08:09
DJ Meelis Meri nachoroog. Väga lihtne valmistada, meesperele kindlasti meeldib.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 pakk nachod
2 tk Paprika
500 g Sink
2 pakki Riivjuust
teravamaitselist barbeque või Mehhiko kastet

Valmistamine

Lõika sink ja paprika kuubikuteks. Laota esimene kiht nacho’sid vormi, tõsta peale singi- ja paprikatükid, raputa üle riivjuustuga ja piserdada peale kastet. Lao aineid kihiti nii palju, kui vorm lubab. Pealmiseks kihiks olgu alati riivjuust.Küpseta 200-kraadises ahjus 15–20 minutit, kuni juust on sulanud ja pealt veidi pruunikas.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee