Toidukordade retseptid

Ürtidega baguette 

Toidutare, 3. aprill 2008, 15:19
 
Rootsi keeles - baguette med örter. Kui viis baguette'i on sinu jaoks suur kogus, võid mõned külmutada.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
6 dl Vesi
0.5 dl Rapsiõli
25 g Presspärm
2.5 tl Sool
500 g Rukkijahu
380 g nisujahu
Peeneks hakitud ürte (basiilik, murulauk)

Valmistamine

Lisa leigele, 37-kraadisele veele õli ja pärm. Sega pärmi lahustumiseni. Lisa sool, jahu ja ürdid. Sega tainaks. Lase 1 tund kerkida.Vormi tainast 5 baguette’i. Aseta saiad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja lase pool tundi kerkida. Soojenda ahi 275 kraadini, aseta saiad küpsetusplaadile, kuhu on valatud 1 dl vett, ja tõsta 15 minutiks ahju alaossa küpsema.Kogustest valmib 5 tk.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee