Rootsi keeles - baguette med örter. Kui viis baguette'i on sinu jaoks suur kogus, võid mõned külmutada.
Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min
Koostisosad
6 dl Vesi
0.5 dl Rapsiõli
25 g Presspärm
2.5 tl Sool
500 g Rukkijahu
380 g nisujahu
Peeneks hakitud ürte (basiilik, murulauk)
Valmistamine
Lisa leigele, 37-kraadisele veele õli ja pärm. Sega pärmi lahustumiseni. Lisa sool, jahu ja ürdid. Sega tainaks. Lase 1 tund kerkida.Vormi tainast 5 baguette’i. Aseta saiad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja lase pool tundi kerkida. Soojenda ahi 275 kraadini, aseta saiad küpsetusplaadile, kuhu on valatud 1 dl vett, ja tõsta 15 minutiks ahju alaossa küpsema.Kogustest valmib 5 tk.
Kommentaarid (0)