Lõunasöögi retseptid

Kitsejuustune peedipüreesupp 

Angeelika Kang, 29. oktoober 2009, 10:45
Foto: Jaan Heinmaa
Imeliselt kerge ja sametine püreesupp, kus suurepäraselt harmoneeruvad magus peet ja kreemjas kitsejuust. Tõeline naiste lemmik, millest on võimatu tüdineda.

Kogus: neljale

Koostisosad
2 sl Õli
1 tk Sibul
300 g Toores peet
100 g Juurseller
100 g Pastinaak
1 l köögiviljapuljong
100 g Kitsejuust (pehme, koorikuta)

Valmistamine

1 Kuumuta kastrulis õli ning prae selles pisut aega hakksibulat.2 Lisa kooritud ning tükeldatud peedid, juurseller ja pastinaak. Prae veel 5 minutit ja vala juurde kuum puljong. Kata kaanega ning keeda juurviljad pehmeks.3 Lisa pool kitsejuustust ja püreesta sauseguriga ühtlaseks.Serveerimisel murenda hulka ülejäänud kitsejuust.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee