Kogus: neljale
Koostisosad
6 -8 tk Kana poolkoivad
Sool
Must pipar
Nisujahu või peenike maisijahu
1 dl Tumedad rosinad
0.5 dl Valge vein
2 sl Maisiõli
1 tk Suurem sibul
3 küünt Küüslauk
1 tk Tšilli
4 tk Kartul
80 g Mandlilaastud
2 tk Õun (väiksem, hapukam)
0.5 l Kanapuljong
1.5 dl tequila
värske koriander
Valmistamine
1 Pane pestud rosinad veini sisse likku. Maitsesta nahata, kuid luutükiga poolkoivad soola ja pipraga ning paneeri jahus. Pruunista õlis ja aseta haudepotti.2 Prae tükeldatud sibulat, küüslauku ja tšillit mõni minut pannil väheses õlis. Lisa mandlilaastud ning veidi aja pärast õuna- ja kartulitükid. Prae, aga jälgi, et mandlid üle ei pruunistuks, ning lisa siis rosinad koos veiniga.3 Vala kõik haudepotti kanakoibade peale, kalla juurde puljong ja tequila ning hauta kaane all kana ja kartulite pehmenemiseni. Kui kaste jääb liiga vedel, hauta mõni aeg ilma kaaneta.4 Kontrolli soolasust ja teravust ning maitsesta värske maitserohelisega. Söö koos rustikaalse saia või täisterariisiga.
Kommentaarid (0)