Küpsetised

Spinati-fetapannkoogid 

Raili Mikk, 6. märts 2008, 09:18
 Jaan Heinmaa
Kiire ja lihtne kõhutäis argipäeva õhtuks

Kogus: ühele

Koostisosad
küpsetatud pannkoogid
Feta juust
250 g Külmutatud spinat
1 tk Punane sibul
Basiilik (värske)

Valmistamine

Prae sibul võis ning lisa 250 g sulatatud ja nõrutatud spinatit. Sega ning maitsesta soola ja sidrunipipraga. Soojenda pannkoogid pannil või mikrolaineahjus.Laota koogile sibula-spinatisegu, basiilikulehed ja murendatud feta. Keera rulli ja serveeri värske salatiga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee