Kogus: neljale
Koostisosad
pisut soja- või rapsiõli
5 cm Ingver
0.5 tk Porrulauk
1 tk Porgand
1 tk Varsseller
0.5 dl mirini
1 l mahedamaitseline kalapuljong
200 g Kooritud krevett
2 tk Muna
1 sl sojakaste
0.5 tl seesamiõli
Munanuudlid
Valmistamine
Sega potis mõõdukal kuumusel mõni minut õhukesi ingveriribasid. Lisa puljong, mirin, aedviljaribad ning sool ja pipar. Keeda teises keedunõus nuudlid vastavalt pakendil toodud soovitusele ja tõsta valmis nuudlid serveerimisnõudesse. Klopi muna hulka sojakaste ja seesamiõli. Kui aedvili on parajalt pehme, lisa krevetid ja ettevaatlikult ka munasegu. Kuumuta kuni muna hüübimiseni ning vala siis supp nuudlitele.Retsept mõeldud 4 sööjale.
Kommentaarid (0)