Kalatoitude retseptid

Rosoljesuupisted 

Angeelika Kang, 7. jaanuar 2008, 19:02
Nende suupistete võlu seisneb imeõhukeseks lõigatud rosinaleivaviiludes, mis on väheses õlis kuumal pannil krõbedaks praetud.

Kogus: ühele

Koostisosad
0.5 tk Peet
0.25 tk Porgand
0.25 tk Õun
0.25 tk Marineeritud kurk
0.25 tk Punane sibul
0.5 sl Heeringas
0.125 dl Hapukoor
0.125 dl Majonees
0.25 tl Dijoni sinep
Sool
Must pipar

Valmistamine

Imeväikesteks kuubikuteks hakitud rosolje ja leiva kooslus on lihtsalt täiuslik ja samas nii jõululik! Kui kasutad tooreid peete, siis keeda need ja porgandid koos juurte ning otstega pehmeks. Jahuta, koori ja haki väikesteks kuubikuteks. Koori õun ja sibul ning tükelda väikesteks kuubikuteks. Haki ka kurk ja marineeritud või soolaheeringas. Sega omavahel hapukoor, majonees ning sinep. Maitsesta soola ja musta pipraga ning vala salatiainetele. Sega ühtlaseks. Lõika leib õhukesteks viiludeks. Eemalda koorikud ja poolita viilud diagonaali pidi. Prae väheses õlis mõlemalt poolt krõbedaks ning tõsta küpsetuspaberile nõrguma. Aseta serveerimisalusele leivad ja kata rosoljega. NÕUANNEVäldi valmisviilutatud leiba!

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee