Veiseliha retseptid

Evelin Pange veiseliha õllega 

Evelin Pang, 12. november 2008, 10:19
Noore staarnäitleja: "Mulle maitsevad veiseliha-õllehautised, see on eriti hea kombinatsioon!"

Kogus: ühele

Koostisosad
600 g taine veiseliha
3 tk Sibul
100 g Porgand
Juurseller
1 tk Roheline paprika
100 g Šampinjonid
40 g Jahu
0.25 tl sinepipulber
sool, pipar
3 dl tume õlu
3 dl veisepuljong
100 g Peekon
1 leht Loorber
Õli praadimiseks

Valmistamine

Prae tükeldatud köögivilju õlis umbes 5 minutit, siis tõsta haudepotti. Sega jahu sinepi ja maitseainetega ja keeruta kõik lihatükid jahusegus läbi. Prae lihatükid järk-järgult koos peekoniga kuni pruunistumiseni. Tõsta haudepotti. Sega järelejäänud jahu pannil rasvainega. Vala tasakesi juurde õlu ja lase keema. Kalla õlu ja puljong haudepotti ning lisa loorberileht. Sega hoolega. kata pott kaanega ja hauta mõõdukas kuumuses 1,5 tundi või kuni liha on pehme.Eriti hea on see koos kartulipudruga!

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee