Kiudainerikkad toidud

Jäätise-mascarponevahuga karamellõunad 

Raili Mikk, 25. september 2008, 07:52
Foto: Heinmaa Foto
Kiiresti valmiv ja suus sulav magustoit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
2 tk Suured õunad
0.5 l Jäätis
200 g Mascarpone
Demerara suhkur
Või

Valmistamine

Sega juust pisut sulanud jäätisega ja tõsta jääkappi. Lõika seemneteta õunad 1 cm paksusteks viiludeks. Kuumuta pannil 30 g võid ja prae selles õunaviile mõlemalt poolt paar minutit. Lisa 0,5 dl suhkrut, lase sulada ja karamellista õunu samuti mõlemalt poolt mõni minut. Kui suhkur kipub minema liiga pruuniks, alanda kuumust. Pane õunaviilud taldrikutele jahtuma, tõsta peale jäätisevaht ja kaunista küpsisepuru või pähklitega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee