Foto: Eva Palu
Retseptid
11. jaanuar 2012, 22:00

2011. aastal ilmunud retseptid

Ajakirjas 2011. aastal ilmunund retseptid.

SUPID

Ahjuseljanka november, lk 7

Brokolisupp november, lk 64

Hapukapsapüreesupp suitsutatud metssealihaga aprill, lk 77

Hernepüreesupp mai, lk 41

Kalkuni-nuudlisupp november, lk 64

Kana-maisisupp veebruar, lk 19

Kiire tomatisupp november, lk 63

Koorene suitsulõhesupp detsember, lk 31

Kõrvitsasupp november, lk 59

Köögiviljapuljong november, lk 36

Läätse-riisisupp jaanuar, lk 59

Pastinaagisupp aprill, lk 18

Rohelise herne püreesupp märts, lk 69

Rohelise sibula püreesupp september, lk 65

Röstpaprikasupp fetakreemiga aprill, lk 53

Suvikõrvitsa-rukolasupp august, lk 29

Suvine minestroone august, lk 28

Taipärane leem detsember, lk 87

Tom yum jaanuar, lk 7

Tomatisupp hakkliha ja oliividega märts, lk 7

Vürtsikas bataadisupp november, lk 18

Vürtsikas porgandi-õunasupp juuni, lk 46

LINNULIHAST TOIDUD

Ahjukana safranimaitselise köögiviljapüree ja vürtsika kõrvitsaga oktoober, lk 80

Aurutatud kanapallid märts, lk 15

Basiilikukana august, lk 26

Broilerikintsud ja -tiivad köögiviljadega aprill, lk 16

Broilerimaksa-bruschetta detsember, lk 33

Broilerimaksapasteet detsember, lk 16

Foie gras tikritšatniga detsember, lk 95

Grillitud kalkun kinoaga august, lk 31

Juustune kanaroog aprill, lk 22

Kalkunilihast pikkpoiss märts, lk 13

Kanaburger august, lk 37

Kanakarri jogurtiga august, lk 35

Kanakuskuss aprill, lk 20

Kana-nacho’d august, lk 31

Kanasegu India moodi oktoober, lk 35

Kanavrapid sparglite ja paprikatega aprill, lk 17

Kevadine salat pošeeritud kanafileega aprill, lk 17

Kiievi kotlet värske salatiga aprill, lk 15

Kiire Caesar juuni, lk 21

Kiire riisiroog jaanuar, lk 23

Kõrvitsalasanje aprill, lk 53

Maroko kana oktoober, lk 22

Maroko vürtsidega riisiroog jaanuar, lk 63

Mee-küüslaugukana detsember, lk 48

Paprikakana mai, lk 18

Pardi-confit punase kapsa padjal veebruar, lk 68

Peaaegu Kiievi kotlet august, lk 38

Porgandi-tsitrusesmuutiga broiler rukkileiva-suitsuräimekreemiga juuni, lk 62

Röstitud tibud “Ave Caesar” oktoober, lk 42

Soe kana-pestosalat mai, lk 7

Soe kanasalat mai, lk 42

Suitsukana juuni, lk 13

Suitsukanapirukas aprill, lk 53

Traditsiooniline Laose laap jaanuar, lk 30

Tulised kanatiivad aprill, lk 21

Vokitoit kanast jaanuar, lk 23

Väga hea soolane küpsisetort september, lk 7

Vürtsikad kanatiivad aprill, lk 15

LIHAROAD

Aasiapärane soe veiselihasalat aprill, lk 51

Aedvilja-sealihakotletid ja päevalilleseemnetega peedid märts, lk 14

Ahjus küpsetatud maksapasteet tilgakese konjakiga detsember, lk 67

Asado ehk grillimine märts, lk 28

Buldersi talu röövlipraad juuli, lk 53

Carpaccio juuni, lk 38

Ćevapi mai, lk 48

Guiso ehk ühepajatoit Uruguay moodi märts, lk 27

Hakklihakolmnurgad mai, lk 53

Hakklihapallid fetaga september, lk 32

Haudepotisiga oktoober, lk 15

Hautatud loomapõsk suitsutatud juurikatega detsember, lk 17

Härjasaba tomati-kaneelikastmes oktoober, lk 66

Jahimehe jäneseroog detsember, lk 32

Jõulurostbiif detsember, lk 71

Jõuluvürtside ja porteriga hautatud küülikupraad detsember, lk 88

Kaalikakook november, lk 22

Kahte moodi pirukad november, lk 36

Kallerdises keel oktoober, lk 63

Kapsa-hakklihahautis õlle ja peekoniga veebruar, lk 59

Karbonaad ahjufenkoliga juuli, lk 63

Kartuli-salaamikõhutäis jaanuar, lk 45

Keiu salat märts, lk 67

Klassikalised pelmeenid aprill, lk 69

Kodune läätsehautis Hispaania moodi aprill, lk 34

Kohevad pretzel’id singi ja Brie täidisega november, lk 70

Kohtingubiifsteek detsember, lk 28

Kotlet “Rõõm” oktoober, lk 74

Kreeka pere ahjuvorm oktoober, lk 21

Kreeka pähkli võidega suupiste detsember, lk 41

Külluslikud kotletid aprill, lk 7

Küülik rosinakastmes september, lk 53

Lambahautis, märts, lk 19

Lambaliharullid aedubadega oktoober, lk 16

Lambamaksapasteet sibulamoosiga jaanuar, lk 15

Lambavardad harissaga mai, lk 21

Lammas talvise riisisalatiga november, lk 22

Lihapallid aprikoosidega august, lk 35

Lihasalat august, lk 21

Lihtne kartulisalat detsember, lk 86

Lihtsad lihapallid ahjukartulite ja sibulakastmega märts, lk 13

Lillkapsa-peekonivorm august, lk 16

Linnamehe suitsusink juuni, lk 14

Magushapu vokitud liha detsember, lk 86

Maksafrikadellid oktoober, lk 63

Maksa-sibulapirukas Peipsi äärest oktoober, lk 65

Marineeritud veiseliharulaad puravike ja peetidega oktoober, lk 18

Metskits portveinikastmes november, lk 89

Omlett Lorraine’i moodi august, lk 19

Omlett vutimunadega ehk Topelt ei kärise september, lk 58

Palsamiglasuuris grillvorstid august, lk 27

Paprika-mandlikastmega lihavardad märts, lk 16

Parmesaniga täidetud sibulad prosciutto-raamistuses september, lk 66

Pasta Verise Mary kastmega august, lk 42

Pastel de carne ehk lihapirukas märts, lk 28

Phở bò ehk Vietnami nuudlisupp veiselihaga juuni, lk 38

Pikalt haudunud ja veidi vajutust saanud seakülg veebruar, lk 67

Pikkpoiss paprikasalsaga august, lk 45

Piprane veiserull detsember, lk 81

Piprapihv ahjukartulitega august, lk 36

Pitsapirukas august, lk 58

Porru-peekonirisoto oktoober, lk 24

Puuviljane lambapott jaanuar, lk 21

Päikest täis ahjuroog november, lk 9

Riisi-hakklihatäidisega dolmad jaanuar, lk 60

Riisi-kurgi-singisalatiga volovanid juuni, lk 59

Riisinuudlisalat august, lk 20

Seakeel pastinaagi-ahjuõunapüree, ratatouille’ ja spinati-mädarõikakastmega aprill, lk 78

Sealiha redisesalatiga august, lk 32

Sealiharullid mädarõikaga oktoober, lk 15

Sealihast grillvorstid juuni, lk 65

Sealihašnitslid estragonikastmega oktoober, lk 17

Seentega strooganov september, lk 21

Seesamiveis nuudlitega märts, lk 19

Singi-hernepirukad august, lk 54

Singi-juustupesad juuni, lk 59

Singi-paprikapirukas mai, lk 56

Soe salat verivorstiga detsember, lk 31

Soolane saiavorm november, lk 73

Suitsuliha-sibulapirukas veebruar, lk 62

Suitsusearibi tomati ja küüslauguga juuni, lk 62

Suitsused ribid mai, lk 20

Suitsutatud veisekeel juuni, lk 16

Suvikõrvitsa-singiruudud august, lk 60

Tainas küpsetatud veisekeel kapparikastmega oktoober, lk 65

Tarrendatud leivatort hapukooretäidisega juuli, lk 59

Tartiflette märts, lk 45

Terriin kanamaksa ja seahakklihaga veebruar, lk 71

Tšašušuli oktoober, lk 50

Ungari mõjutustega ahjupraad veebruar, lk 20

Vana hea sibulaklops september, lk 64

Vanamoelised lihapirukad veebruar, lk 72

Veise-carpaccio palsamiäädikaga aprill, lk 55

Veiserullid päikesekuivatatud tomatitega september, lk 70

Vorsti-mozzarella-taskud juuli, lk 52

Vürtsikas hakkliha hernestega august, lk 14

Õllene veisehautis november, lk 21

Ürdimarinaadis lammas ahjukartulitega detsember, lk 81

Ürdine seakoot veebruar, lk 69

Ürdirohke lihapihv ja grillkartulid juuni, lk 28

Ürdised grillkarbonaadid mai, lk 19

Ürtidega lambahinkalid aprill, lk 71

KALA- JA MEREANNIROAD

Ahjulatikas november, lk 29

Ahvenafilee oliiviõlis mai, lk 64

Arbuusi-krevetisalat juuni, lk 20

Forell köögiviljadega juuli, lk 59

Forelliäkine mai, lk 66

Geniaalselt lihtne eelroog aprill, lk 34

Grillitud lõhe rohelise sibula kastmega mai, lk 22

Haugi- ja lutsupirukad mai, lk 65

Haugimari sibulaga mai, lk 63

Heeringajäätis kuumade kartulitega juuni, lk 69

Heeringas kiluvõi ja kohupiimakreemiga detsember, lk 15

Ingveri-laimimarinaadis lõhe jaanuar, lk 15

Kahe päeva kilud detsember, lk 79

Kala katlas veebruar, lk 50

Kalapelmeenid aprill, lk 70

Kalasült juuli, lk 59

Kodutehtud kalapala detsember, lk 87

Kookosene krevetiroog veebruar, lk 22

Kreveti-ananassisalat jaanuar, lk 21

Krevetikastmega lintspagetid august, lk 43

Kristeli klassika: tursk tainas juuli, lk 53

Krõmps Aasia kapsasalat juuni, lk 22

Kuum kalmaar ja külm õlu juuli, lk 7

Leivakate suitsukalast veebruar, lk 59

Lõhe-ceviche detsember, lk 56

Lõhekotletid peediga juuni, lk 7

Lõhetartar detsember, lk 14

Lõhe-toorjuustutäidisega kulebjaaka jaanuar, lk 62

Lõkkel küpsetatud lõhe september, lk 42

Marineeritud luts mai, lk 66

Mereandidega ravioolid kreemises laimikastmes aprill, lk 72

Mereannisuflee juuli, lk 44

Meriahven fenkolipadjal juuli, lk 62

Merilest hapuoblikakastmega august, lk 46

Normandia kalahautis september, lk 21

Nurmenukusalat rukkiräimedega mai, lk 13

Paneeritud tursafilee porgandikreemiga veebruar, lk 79

Pannipirukas tuunikala ja seentega november, lk 82

Peaaegu boquerones ehk marineeritud räimed Hispaania moodi september, lk 17

Peen räimeäkine september, lk 16

Pestokastmes kala november, lk 23

Pomeli-suitsulõhesalat märts, lk 23

Praetud ahvenamari hapukoorega mai, lk 64

Praetud rohelised oad jaanuar, lk 32

Praetud räimed kuuma oasalatiga september, lk 15

Rannakarbid lihtsas kastmes märts, lk 49

Rannakarbid üürimajas detsember, lk 58

Rooibos’ega suitsutatud forell juuni, lk 12

Räimed leivases rüüs jaanuar, lk 53

Räimevorm karri ja koriandriga september, lk 16

Salat teriyaki-lõhega mai, lk 16

Siseviimistletud räimed uue välisvoodriga oktoober, lk 30

Suitsukalaga makaronivorm märts, lk 21

Suitsulõhesalat juuni, lk 19

Suitsumunadega kalasalat juuni, lk 15

Sushi-salat november, lk 15

Suvekasukas suitsutatud heigiga november, lk 46

Tai stiilis vokiroog september, lk 22

Temari-sushi juuli, lk 50

Tursk spinati-juustupadjal oktoober, lk 21

Varasügisene juurikasalat marineeritud räimega september, lk 18

Viinamarjadega täidetud vürtsikas karpkala märts, lk 38

Väikesed suitsuforellivormid detsember, lk 87

Vürtsikas praetud lest jaanuar, lk 19

TAIMETOIDUD, LEIVAD, HOIDISED, KASTMED, MARINAADID

Adžika juuli, lk 15

Aedniku võileib mai, lk 13

Ahjukartulid detsember, lk 48

Ahjuköögiviljad palsamikreemi ja Kreeka pähklitega detsember, lk 67

Ahjupaprikahummus november, lk 76

Ahjus küpsetatud leibjuust märts, lk 54

Aktiniidia-õunamoos oktoober, lk 9

Apelsiniga mündisalat märts, lk 69

Apelsini-mündi-fenkolisalat märts, lk 69

Arbuusikooremoos september, lk 27

Avokaadosalat sinepivõrsetega mai, lk 31

Baklažaaniikra juuli, lk 16

Baklažaanikaste ahjuköögiviljade juurde jaanuar, lk 17

Balsamico-seened aprill, lk 56

Birma tomati-pähklisalat jaanuar, lk 31

Bruscetta’d salaami ja mozzarella’ga juuli, lk 61

Brõnsaga hinkalid aprill, lk 70

Frititud lillkapsas august, lk 13

Gari ehk marineeritud ingverijuur november, lk 14

Gemüüse nr 5 ehk viieviljahoidis oktoober, lk 51

Ghee veebruar, lk 65

Goethe roheline kaste mai, lk 77

Granaatõunatäppide ja kitsejuustuga peedisalat november, lk 61

Greibi-avokaado-fenkolisalat veebruar, lk 31

Grillitud aedviljadega krõbedad saiad ja Brie juust juuni, lk 27

Hapuoblika ja murulauguga lehttainakeerud juuni, lk 59

Hautatud porgandid jaanuar, lk 45

Hautatud porru august, lk 10

Herne-oliivitarrend juuli, lk 59

Hollandi kaste veebruar, lk 65

Hummus värske koriandriga jaanuar, lk 13

Imelised seenesaiad august, lk 11

Ingverisukaad november, lk 16

Itaalia tšillimoos juuli, lk 13

Itaaliapärased paprikad märts, lk 75

Jaanikaunahelbed pähklipiimaga veebruar, lk 31

Jogurtiga seenetarrend juuli, lk 59

Jogurtijuust märts, lk 55

Juuretis veebruar, lk 13

Juustukastmega õuna-sellerisalat jaanuar, lk 27

Juustune banitsa november, lk 71

Kadakane lihamääre veebruar, lk 59

Kahe köömne sõir märts, lk 51

Kanepikakuke dipikastmega september lk 36

Kartulipätsid aprill, lk 19

Kartuli-sellerivorm jaanuar, lk 24

Kase- ja mustasõstralehed halloumi’ga mai, lk 14

Kaunviljarohke omlett kitsejuustuga august, lk 18

Kitsejuust granaatõuna ja murulauguga august, lk 46

Kitsejuustu-porrukettad mai, lk 57

Kitsejuustust lasanjekaste november, lk 61

Kitsejuustusuflee november, lk 61

Kitsejuustusuupisted november, lk 61

Kodune kitsejuust november, lk 60

Koores haudunud muskaadised ahjukartulid veebruar, lk 69

Krehvtine palsamiäädikaga kaste kalale aprill, lk 56

Krõbe karask juuni, lk 46

Krõmps suvikõrvitsahoidis august, lk 49

Kukeseene-kamapirukas oktoober, lk 30

Kuldsed kartulid august, lk 23

Kuninglik tsukiini kamajahumantlis oktoober, lk 30

Kuskuss ahjuköögiviljadega veebruar, lk 18

Kuuseriisikapirukas veebruar, lk 62

Kõrvitsapott koore ja juustuga november, lk 21

Kõrvitsaseemnepasteet veebruar, lk 30

Köögiviljane kinoalisand oktoober, lk 29

Küüslaugune kreemjas kartulivorm oktoober, lk 58

Lihtne Capri salat september, lk 70

Lihtne köögivilja-munanuudlivokk marineeritud tofuga november, lk 56

Lihtsad täidetud munad november, lk 46

Lõkkel praetud kartulid september, lk 42

Läätse-aedviljapirukas november, lk 76

Magushapud kapsad detsember, lk 82

Mahlane köögiviljapirukas veebruar, lk 7

Maisimuffinid august, lk 56

Marineeritud kuuseriisikad september, lk 29

Marineeritud sibulad september, lk 66

Mascarpone märts, lk 55

Mee-ingverikaalikad detsember, lk 47

Minu esimene leib veebruar, lk 12

Mozzarella-tomatipirukad september, lk 70

Muffinitainas veebruar, lk 65

Murulaugusõir märts, lk 52

Muskaatkõrvitsa, rukola ka seedermänniseemne salat detsember, lk 28

Mündimarinaad vanade inglaste moodi märts, lk 69

Nisuroog mai, lk 32

Norimaki juuli, lk 50

Näkileivad veebruar, lk 30

Odrajahukarask juuli, lk 32

Ojakäära pajaroog veebruar, lk 46

Okiivid rosmariini ja päikesekuivatatud tomatiga märts, lk 76

Palsamiäädikaga kiirkaste lambalihale aprill, lk 56

Palsamiäädikaga tomatisalsa aprill, lk 56

Paneer ehk India kodujuust oktoober, lk 35

Pannitäis teokarpe august, lk 40

Peperoni arrosto september, lk 74

Pilaff bešamellkastmest teki all jaanuar, lk 61

Piparmündiželee märts, lk 69

Pitsatainas veebruar, lk 36

Plaadipirukas suvikõrvitsa ja kartuliga juuli, lk 20

Porgandimarmelaad juuli, lk 14

Prantsuspärane sai punase sibulaga august, lk 57

Punane karripasta juuli, lk 44

Punase läätse dhal november, lk 59

Punasekapsasalat märts, lk 27

Puravikupasta september, lk 32

Purgimais august, lk 49

Põldoa-seenemääre november, lk 76

Põltsamaa Kuldne Kapsas detsember, lk 47

Pähklihummus veebruar, lk 30

Pähkliparmesan veebruar, lk 31

Päikesekollane ahjurisoto väikese tšillisädemega jaanuar, lk 59

Ratatouille kitsejuustuga september, lk 22

Ratatouille veebruar, lk 70

Ricotta märts, lk 53

Riis rosinate ja pähklitega oktoober, lk 35

Risoto kõrvenõgeste ja spargliga mai, lk 16

Rohelise sibula pannkoogid ingverikastmega september, lk 63

Rosmariinikartulid detsember, lk 32

Rukkipitsa märts, lk 47

Rõõmsavärviline paprikavorm oktoober, lk 58

“Saapatallad” detsember, lk 58

Salat veebruar, lk 46

Seenekübarad august, lk 12

Seente ja parmesaniga ravioolid aprill, lk 72

Seentega speltarisoto aprill, lk 20

Seller tartarkastmega oktoober, lk 22

Sibulaga tarte Tatin mai, lk 57

Sibula-seenepirukas august, lk 55

Sidruniriis jaanuar, lk 31

Slow-food-tomatipirukas august, lk 53

Soolatud arbuus september, lk 27

Soome kokkade liidu Kaffeli presidendi Jorma Haraneni värske kartuli retsept september, lk 48

Spinati-küüslauguspagetid jaanuar, lk 22

Spinati-porgandirull juuli, lk 31

Suvikõrvitsa-pastavorm juuli, lk 19

Suvikõrvitsarullid kukeseentega september, lk 53

Suvikõrvitsaspagetid august, lk 39

Sõir veebruar, lk 65

Tahini-meekreem rohkete kasulike seemnetega jaanuar, lk 19

Talvine datli-pähklikreem jaanuar, lk 16

Tapa’d jaanuar, lk 45

Tervislik suvikõrvits väikese juustuga oktoober, lk 59

Tkemali juuli, lk 14

Tofupasteet porgandiga november, lk 56

Tofupihvid hirsiga november, lk 57

Tomatikaste september, lk 32

Tomatiplödi pitsa peale veebruar, lk 37

Tuhlid kapsalehes veebruar, lk 50

Täidetud baklažaanid august, lk 22

Täidetud suvikõrvitsaõied juuli, lk 18

Törlönt jaanuar, lk 42

Vanilline rabarberimoos august, lk 50

Verdure in pastella september, lk 74

Vinegretiga lillkapsas juuni, lk 18

Vitamiinivaese aja salat märts, lk 18

Või veebruar, lk 64

Võikaste veebruar. lk 65

Värviline vitamiinisalat veebruar, lk 37

Vürtsikas lillkapsasalat ja tomatipihvid juuni, lk 29

Vürtsikas riis ubadega august, lk 33

Üllatuslik jalapeño-rulett september, lk 70

Ürtidega rikastatud maitsevõi veebruar, lk 65

MAGUSTOIDUD

15 minuti magustoit august, lk 74

Ahjuõunad oktoober, lk 59

Alfa Jori küpsised märts, lk 28

Apelsini-mousse märts, lk 20

Avokaado-kookosekook november, lk 76

Berliner’id jaanuar, lk 71

Beseekattega apelsinikreemikoogike detsember, lk 85

Beseekattega ploomikook oktoober, lk 55

Beseerull mascarpone ja marjatäidisega juuli, lk 54

Brita beseerull juuli, lk 55

Brüleekreem aprill, lk 59

Cantuccini veebruar, lk 27

Datli-banaanikeeks ingverisukaadiga november, lk 16

Glasuuriga rummikook märts, lk 61

Halvaakook veebruar, lk 75

Halvaastritsel veebruar, lk 75

Hapukoore-kakaokook oktoober, lk 53

Iirisekattega õunakeeks september, lk 56

Juustukook “naine” märts, lk 58

Juustukook kookose ja šokolaadiga märts, lk 47

Jõhvikamusid jaanuar, lk 53

Jõhvika-toorjuustumuffinid detsember, lk 34

Jõulune trühvlitort detsember, lk 22

Jäine toorjuustukook sõstardega juuni, lk 68

Kaerajahust pannkoogid jaanuar, lk 43

Kamamagustoit veebruar, lk 46

Kamanauding oktoober, lk 31

Kamane juustutort oktoober, lk 31

Kamarull astelpaju-pirnimoosiga oktoober, lk 31

Kamatrühvlid oktoober, lk 31

Kaneeli-rosinakringel november, lk 69

Karamellõuntega kook september, lk 55

Kardemonine šokolaadidessert märts, lk 62

Karukäpapannkoogid veebruar, lk 51

Kausitort jaanuar, lk 45

Keefiri-marjakook oktoober, lk 53

Kevadpühatort aprill, lk 62

“Kirju rummikoer” märts, lk 61

Kodujuustu-jogurtikook oktoober, lk 51

Kodujuustumuffinid september, lk 70

Kodused kohukesed jaanuar, lk 69

Kohupiim mustikatega september, lk 42

Kohupiima ja kirssidega lasanje september, lk 52

Kohupiimakook detsember, lk 7

Kohupiimapontšikud jaanuar, lk 71

Kohupiimavorm riivleivaga mai, lk 55

Kolme šokolaadi küpsised august, lk 68

Kondenspiimajäätis rabarberitriipudega juuni, lk 67

Kookosetibud aprill, lk 66

Kõrsikutiramisu jaanuar, lk 56

Küpsetatud arbuus september, lk 27

Lagritsatiramisu aprill, lk 27

Laimikook Ameerika moodi september, lk 33

Lavendlimuffinid tumeda šokolaadi ja kitsejuustuga detsember, lk 85

Lehtsaial maasikad tüümiani ja musta pipraga juuni, lk 39

Leiva teine elu: kuuekihiline veebruar, lk 15

Leiva-keefirikook oktoober, lk 7

Leivakook aprill, lk 34

Leivasupp detsember, lk 48

Leivasupp jõhvikate ja linaseemnetega veebruar, lk 16

Lihtne eelkergituseta kringlitainas november, lk 67

Lihtne puuviljakook oktoober, lk 56

Lihtne šokolaadikook märts, lk 64

Lihtne õunakook september, lk 55

Lumemarjakook detsember, lk 82

Maailma lihtsaim purukook õunamoosiga oktoober, lk 59

Maasika-beseekook juuli, lk 23

Maasikalõik valge šokolaadiga juuni, lk 75

Maasikarull juuni, lk 76

Maasika-šokolaadikook juuli, lk 23

Maasikavahused jäätisekoogid juuni, lk 70

Makroonid august, lk 7

Mango-ingverikreem kaeraküpsistega oktoober, lk 76

Mango-jogurtijäätis juuni, lk 68

Mangone juustukook märts, lk 56

Marjadega kohupiimavorm kitsejuustuga november, lk 61

Marjane juustukook august, lk 62

Marjarohke toorjuustukreem juuli, lk 57

Marjatarretis juuli, lk 58

Martsipanimunadega šokolaadipesad aprill, lk 65

Martsipani-pohlakook november, lk 36

Martsipani-rabarberikook mai, lk 58

Meega juustukook august, lk 64

Meeglasuuris ananass oktoober, lk 23

Mokakook juuli, lk 39

Mustikabrülee august, lk 72

Napoleoni kook mustade sõstardega detsember, lk 23

Pannkoogirull porgandi ja kohupiimaga aprill, lk 77

Peda jaanuar, lk 32

Peedi-brownie’d september, lk 24

Peedikook juuli, lk 32

Peedi-šokolaadikook veebruar, lk 62

Piparkommid detsember, lk 36

Pirnid puuviljatees november, lk 24

Pistaatsiahalvaa veebruar, lk 74

Ploomi-müsliruudud august, lk 69

Pohla-hurmaakook detsember, lk 22

Pohla-martsipanipärg november, lk 68

Porgandikook oktoober, lk 52

Puuviljaterriin juuli, lk 59

Pähkli-maasikakook juuni, lk 74

Päikesekook aprikoosidega märts, lk 57

Rabarberi-hapukoorekook mai, lk 59

Riivitud rukkileivaga õun siidise liköörikreemiga juuni, lk 62

Rikkalik eelkergitusega kringlitainas november, lk 67

Rullivorm november, lk 73

Rummisaiad märts, lk 60

Saiavorm marmelaadi ja tilgakese viskiga november, lk 72

Sambuk juuli, lk 59

Seakõrvad jaanuar, lk 72

Sidruniruudud november, lk 58

Sidrunivõidega beseerull juuli, lk 55

Siidine kooretarretis juuli, lk 58

Siiruviirulised piparkoogid detsember, lk 9

Suhkrukringlid märts, lk 47

Suhkruploomid august, lk 70

Sulanud lumememmed detsember, lk 67

Šokolaadikook detsember, lk 18

Šokolaadikook detsember, lk 51

Šokolaadikringel november, lk 68

Šokolaadimuffinid mustade sõstardega oktoober, lk 56

Šokolaadimuffinid oktoober, lk 42

Šokolaaditäidisega makroonid märts, lk 63

Šokolaaditäpiline mündijäätis juuni, lk 67

Šokolaadivahune kahekihiline tort juuli, lk 59

“Talutüdruk” mustika ja karamelliga veebruar, lk 16

Tiramisu juuni, lk 30

Tooršokolaad mustikatega mai, lk 32

Tosca kook rabarberiga mai, lk 60

Tuuletaskud juuli, lk 57

Vaarika-kohupiimakook mai, lk 53

Vahukoorene õunamoosikook jaanuar, lk 53

Vahvlikorvikesed mai, lk 53

Vahvlis muffinid september, lk 9

Valged piparkoogid detsember, lk 9

Vanillikreemiga õuna-rabarberikook september, lk 57

Viikingite siirup veebruar, lk 51

Virsiku-kohupiimakook mai, lk 42

Virsikuliblikad aprill, lk 65

Virsiku-mandlikook august, lk 66

Virsikuõndsus august, lk 73

Võikreem veebruar, lk 65

Väherasvane piima- või jogurtitarretis juuli, lk 58

Väikesed juustukoogid jõhvikatega veebruar, lk 22

Vürtsikas õuna-kõrvitsakook oktoober, lk 56

Õuna-datlileht september, lk 57

JOOGID

Banaani-lassi oktoober, lk 35

Grappa miel ehk mee-grappa märts, lk 28

Hot Mandarin november, lk 82

Karaganda suvejook oktoober, lk 35

Moijto märts, lk 69

Negroni november, lk 82

Rabarberi-maasikakokteilid juuni, lk 27

Sidecar detsember, lk 88

Tom Collins oktoober, lk 76

Vanilla Ice detsember, lk 88

Vikerkaaresmuuti mai, lk 31

Waterbird oktoober, lk 76