Foto: Oma Maitse
Retseptid
9. jaanuar 2012, 22:00

2009. aastal ilmunud retseptid

Ajakirjas 2009. aastal ilmunund retseptid.

SUPID

Batsillipeletajast tomatisupp november, lk 18

Hernepüreesupp oktoober, lk 55

Indiapärane tomati-läätsesupp oktoober, lk 55

Jahutav kurgi-jogurtisupp november, lk 39

Juurviljapüreesupp oktoober, lk 55

Kahe laugu püreesupp mai, lk 36

Koorene kreveti-banaanisupp märts, lk 70

Kuum sibulasupp oktoober, lk 57

Kõrvitsasupp mee ja ahjuküüslauguga oktoober, lk 20

Külm porgandi-melonisupp juuni, lk 63

Lõhesupp, aprill, lk 38

Milano minestroone jaanuar, lk 46

Noore porru supp juuni, lk 63

Porgandi-koriandrisupp, märts, lk 25

Puravikusupp juuni, lk 54

Põrsaribisupp märts, lk 32

Roheline kiirsupp jaanuar, lk 23

Rohke ürdiga aedviljaleem aprill, lk 20

Romani kohauhhaa juuli, lk 52

Suitsukalasupp aprill, lk 28

Suitsulõhesupp märts, lk 52

Sügiseselt tummine metsloomasupp november, lk 33

Talvine juurviljasupp jaanuar, lk 74

Tuline supp Mehhikost oktoober, lk 24

Tummine kanasupp märts, lk 17

Ukraina borš veebruar, lk 69

LINNULIHAST TOIDUD

Aasiapärased kalkunivardad september, lk 40

Ananassised kanalihavardad november, lk 51

Bulguriga kanasalat juuli, lk 61

Estragonikana august, lk 21

Figuurisõbra kalkuniguljašš september, lk 40

Hispaania kanapirukas august, lk 20

Indoneesia stiilis maapähkli-kana-braai juuni, lk 86

Ingverikana taipärase kapsa-porgandisalatiga mai, lk 61

Jalapeño-täidisega kanafilee tortiljakrõpsude paneeringus koos keefirikastmega aprill, lk 75

Kadestamist väärt võileivad suitsukalkuni, sinihallitusjuustu ja punase sibulaga september, lk 41

Kalkuni-kartulipaadid juuni, lk 28

Kalkunilihaga klubivõileib märts, lk 23

Kalkunipasta aprill, lk 70

Kalkuni-tonnato oktoober, lk 22

Kana itaalia moodi jaanuar, lk 45

Kana ja köögiviljadega vokiroog november, lk 44

Kanaga seenerisoto veebruar, lk 18

Kanaga vormiroog veebruar, lk 23

Kanakoivad sulatatud juustu ja seentega märts, lk 18

Kanamaksaga safranirisoto veebruar, lk 19

Kana-peekoni-baguette mai, lk 70

Kanapilaff juuni, lk 28

Kanarull päikesekuivatatud tomatite ja mozzarella’ga veebruar, lk 83

Kanavrapid aprill, lk 71

Kaneelimaitseline broilerimaks kookosekastmega märts, lk 28

Kirsikastmes pardirind kartuli-peekonikoogi ja hautatud punase kapsaga november, lk 70

Konjakikastmes kanasüdamed märts, lk 31

Kooresed kanafileepadjad september, lk 16

Krõmps peedisalat grillitud kanaga august, lk 23

Kõige lihtsam hanepraad detsember, lk 29

Köögiviljalisandiga kana veebruar, lk 22

Lahja kalkun riisiga rammusas koores september, lk 40

Lehttainas küpsetatud põldpüü nuikapsa-petersellisalatiga november, lk 75

Mesine sidrunikana oktoober, lk 21

Mooritud vutid köögiviljadega veebruar, lk 73

Pidupäeva pikkpoiss september, lk 40

Polletto ruspante in agro dolce ehk kanapoeg agro dolce kastmes veebruar, lk 88

Praetud kalkunifilee roheliste ubadega märts, lk 82

Rabarberimarinaadis kalkuni salat pruuni riisiga mai, lk 15

Riho imerulaad broilerist ja pardist juuni, lk 15

Rosmariinine kanahautis aprill, lk 74

Sojakastmega seesamikana november, lk 24

Teise päeva salat vürtsika avokaadokastmega september, lk 40

Tibupojahautis november, lk 75

Trejos Devynerioses suplev kana aprill, lk 46

Täidetud munad suitsukanaga aprill, lk 19

Vanaema kalkunipraad september, lk 41

LIHAROAD

Ahjujuurikad krõbeda soolapekiteki all november, lk 32

Ananassiliha jaanuar, lk 22

Ardo kuulus loomaliharoog ehk Ardo meets meat mai, lk 42

Argiõhtune hakkliharoog juuli, lk 22

Aromaatne lambakarri september, lk 55

BBQ-liha aprill, lk 26

Böff à la tartar veebruar, lk 84

Chateaubriand veebruar, lk 84

Esimene variatsioon ingveri ja jõhvikatega: porgandipirukas jaanuar, lk 54

Etsi hale mälestus “Postipoisi” neerupajast märts, lk 31

Grillitud lambakarree mai, lk 62

Grillitud lambaliha aprill, lk 76

Grillitud veisefilee aprill, lk 75

Grillkokteil oktoober, lk 26

Grillvorstiroog august, lk 19

Hakklihatäidisega kabatšokk august, lk 18

Hamburger Kaerasüdamest veebruar, lk 83

Hangikjöt ehk suitsutatud lambakints september, lk 48

Hautatud kobras mai, lk 68

Hernekotletid peekoni ja seentega veebruar, lk 70

Hirvefilee veebruar, lk 44

Iiripärane siidrihautis märts, lk 60

Jänesehautis veebruar, lk 37

Jänesepajaroog seentega veebruar, lk 39

Kaalikavorm, koprakotletid ja peedi-spinatisalat veebruar, lk 84

Kapsarullid veebruar, lk 45

Kapten Tenkeši guljašš veebruar, lk 95

Kartuli ja seentega kapsarullid veebruar, lk 84

Kirjutäidiselised baklažaanid november, lk 39

Kitsehautis aprill, lk 65

Kodune sealihakarri jaanuar, lk 80

Kopsuleib märts, lk 30

Korralik singivõileib mai, lk 71

Krõbeda sinepikattega pühadeliha detsember, lk 24

Kuusevõrsetega rostbiif juuni, lk 33

Külma ilma pajaroog september, lk 68

Külmad lihalõigud peedisalatiga mai, lk 25

Küülikuhautis veebruar, lk 34

Küüliku-läätsehautis veebruar, lk 38

Lambahakklihast pikkpoiss peedi ja küüslauguga november, lk 21

Lambakints ahjus september, lk 48

Lambakintsu ettevalmistus grillimiseks juuni, lk 17

Lambaliha-carpaccio mai, lk 63

Lambalihapallidega pilaff aprill, lk 27

Lambapada köögiviljade ja ürdikartulitega märts, lk 76

Lambaselg metsaseeneraguu ja marineeritud paradiisiõuntega oktoober, lk 68

Lammas datlitega jaanuar, lk 22

Lammas lõkke all augus juuni, lk 23

Lasanje In Vino Veritase moodi jaanuar, lk 87

Lepasuitsune lambakints luksuslike Vahemere juurviljade ja eesti kodu maitsega jaanuar, lk 74

Lihahautis tainakaane all jaanuar, lk 23

Lihapallid pesto-kartulipüreega august, lk 17

Linnumaksapasteet detsember, lk 65

Lühikesed pikkpoisid november, lk 26

Meemarinaadis siga astelpajumarjadega oktoober, lk 19

Metsaseentega veiseliha september, lk 22

Mitmekesine põdrapraad detsember, lk 23

Mooritud kodusiga sinepi ja õuntega veebruar, lk 74

Mooritud metssiga peekoni ja küüslauguga veebruar, lk 73

Munakaste juuni, lk 42

Mündimaitseline lammas august, lk 15

Orsotto seakõrnete ja toorjuustuga jaanuar, lk 9

Osso bucco jaanuar, lk 48

Palsamiäädikas lihalõigud mai, lk 24

Paprika-tomatikastmega pelmeenid märts, lk 20

Parim oaroog august, lk 29

Pasta 8 märts, lk 81

Pastinaagipüreevorm august, lk 16

Peedivormiroog aprill, lk 9

Pelmeenivorm paprikaga märts, lk 20

Pika päeva pirukas september, lk 69

Pilaff usbekkide eeskujul november, lk 61

Pitsakate september, lk 64

Ploomist südamega kotlet detsember, lk 52

Praetud põdramaks kartuli-kõrvitsapüreega jaanuar, lk 74

Põldoapürees lambafilee koos lambakoodiga september, lk 58

Rendang juuni, lk 48

Roheline lambakarri aprill, lk 61

Rootsi lihapallid september, lk 23

Rostbiifivõileib mai, lk 70

Sealiha ja köögivilja pajaroog mai, lk 61

Sibulamoosiga maks märts, lk 30

Sinepiga looritatud kartulipuder ja kotletid märts, lk 19

Sinepikastmes Türgi oad aprill, lk 26

Singi-kartulivorm oktoober, lk 23

Singi-ploomimäärdega võileib oktoober, lk 27

Soojad võileivad märts, lk 40

Sparglisalat, mai, lk 30

Strooganov ürdise pastaga oktoober, lk 25

Suitsupekiga karask mai, lk 68

Sõber Priidu jahitud kesik Mareni mürdimisseguga juuni, lk 19

Šašlõkisalatik mai, lk 61

Tafelspitz juuli, lk 47

Tagliatelle con porcini e speck ehk tagliatelle puravike ja Itaalia suitsusingiga veebruar, lk 88

Terane veis vahukoorepadjal oktoober, lk 26

Toekas rull-liha märts, lk 62

Toorsuitsusingiga lambalihakotletid mai, lk 63

Tšeburekid oktoober, lk 35

Tubli lambakints rohke küüslaugu ja sinepiga detsember, lk 21

Täidetud hirv veebruar, lk 44

Täidetud pasta ricotta’ga aprill, lk 53

Ulukiliha böff à la tartar veebruar, lk 41

Ulukilihakotletid november, lk 32

Vana aja seapraad detsember, lk 19

Veinimarinaadis küülik oktoober, lk 39

Veinine veiseliha šokolaadikastmes november, lk 56

Veisehautis tumedate viinamarjadega september, lk 17

Verivorstid detsember, lk 61

Vürtsikas hakkliha lehtsalatikausis mai, lk 24

Vürtsikas lihapirukas jõhvikatega jaanuar, lk 18

Õllene metskits november, lk 55

KALA- JA MEREANNIROAD

28 kraadi lõhe detsember, lk 73

Alari panzanella september, lk 38

Assam laksa juuni, lk 49

Bouillabaisse märts, lk 82

Chirashi-sushi jaanuar, lk 38

Eesti klassika – täidetud munad vürtsikiluga aprill, lk 19

Frititud krevetid märts, lk 70

Gazpacho-salat ja kala aprill, lk 24

Grillitud forellifilee peediga juuni, lk 16

Heeringa-peedipirukas märts, lk 76

Härjanurme beebiforell fenkoliga märts, lk 69

Islandipärane külmsuitsulõhe september, lk 48

Kaaviari valmistamine detsember, lk 72

Kalmaarid Kaupo moodi aprill, lk 37

Karjuse pirukas märts, lk 71

Kartuli-sparglisalat mai, lk 32

Kodune krevetivõileib mai, lk 69

Koduses marinaadis räimed aprill, lk 76

Kooreses kastmes põisadru südakarpidega oktoober, lk 60

Krevetikanapee märts, lk 71

Krevetikarri märts, lk 71

Krevetikuskuss veebruar, lk 24

Krevetirisoto veebruar, lk 16

Krevetisalat märts, lk 70

Krevetisuupiste märts, lk 70

Krevetivrapp märts, lk 71

Krõbe sai seeneraguu ja siiamarjaga mai, lk 71

Kurgi-ananassi-sambal juuni, lk 48

Küpsetatud lõhe august, lk 25

Lõhe- ja lõhemarjasuupisted jaanuar, lk 74

Lõheamps lillkapsa ja kappariga september, lk 79

Lõhe-ceviche rohelise kartulisalatiga juuni, lk 81

Lõhega pastasalat juuli, lk 24

Lõhekeerud mai, lk 22

Lõhenahakrõpsud detsember, lk 72

Lõhetartar veebruar, lk 34

Mandlitega kalahautis november, lk 55

Manolete mereannipaella märts, lk 87

Marineeritud suitsulõhe august, lk 40

Mereanni-quiche juuli, lk 79

Mereannisalat märts, lk 82

Moules marinières aprill, lk 87

Mädarõikamütsiga lõhe detsember, lk 33

Paltusefilee sidruni ja tilliga juuli, lk 69

Panniahven spinati ja spargliga juuli, lk 66

Pasta ja krevettidega vokiroog märts, lk 71

Peekonisse mässitud forell jaanuar, lk 25

Piprakoorikuga lõhe detsember, lk 28

Ploomidega krevetilasanje märts, lk 70

Pošeeritud munad kaaviariga detsember, lk 72

Praetud räimed aprill, lk 76

Praetud tursk september, lk 57

Reibas forell suvikõrvitsa-munavormiga märts, lk 22

Räimerullid aprill, lk 76

Sidruni-rosmariinikoorikus kala august, lk 24

Siidris hautatud merikarbid juuni, lk 58

Soolane rullbiskviit mai, lk 65

Suitsuforell aprill, lk 76

Suitsuforelli-kartulikook oktoober, lk 24

Tagliatelle mari e monti mai, lk 80

Tempura jaanuar, lk 39

Tervislikud lõhepihvid august, lk 26

Tšilli-koriandrilõhe aprill, lk 28

Tursafilee tüümiani, kirsstomatite ja suitsupeekoniga juuli, lk 68

Tuunikalaburger juuni, lk 57

Tuunikala-rillette mai, lk 70

Tuurašašlõkk aprill, lk 76

Vabaveelise eluviisiga räimed jogurtimarinaadis september, lk 9

Valge šokolaadi kanapee kaaviariga detsember, lk 72

Vormsi salat juuni, lk 61

Võistluse kalapiruka lihtsam versioon aprill, lk 31

Värske rohevetika ja mereandide salat oktoober, lk 60

Õlletainas kala juuni, lk 58

Äädikaräimed leival mai, lk 71

Ühe panni lõheroog mai, lk 32

Ürdised ahjukartulid ja -lõhe märts, lk 76

TAIMETOIDUD, LEIVAD, HOIDISED, KASTMED, MARINAADID

179 mureliga rummihoidis juuli, lk 16

Ahjukartuli-küüslaugutamp november, lk 19

Ahjuköögivili fetaga jaanuar, lk 57

Ahjuküpsete tomatitega pitsakaste september, lk 65

Ahjumuna aprill, lk 15

Ahjuporgandi-fetasalat mai, lk 22

Ahjus küpsetatud juurviljad veebruar, lk 45

Ahjutomat september, lk 57

Ananassitšatni detsember, lk 26

Apelsini-sojamarinaad juuni, lk 21

Apfelkren ehk mädarõika-õunakaste juuli, lk 47

Aprikoosimoos üheainsa porgandiga juuli, lk 17

Baklažaanikarri mai, lk 23

Béarnaise’i kaste september, lk 57

Beluugaläätsed september, lk 57

Bruschetta paprika, arbuusi ja fetaga august, lk 44

Chapati-leivad aprill, lk 59

Chimichurri detsember, lk 58

Coleslaw ehk kapsasalat majoneesiga märts lk 59

Empanada-pirukad detsember, lk 59

Frititud küüslaugud mai, lk 43

Grillitud endiivia august, lk 34

Grillitud suvikõrvitsa ja oavõidega klubivõileivad oktoober, lk 27

Harmoonikumi tervislik sibulapirukas jaanuar, lk 60

Hatšapuri oktoober, lk 36

Hiina tagliatelle veebruar, lk 83    

Hommikune redisesalat mai, lk 35

Hummus veebruar, lk 71

Ideaalne hommikune kiirsalat november, lk 53

Ingverikartulid aprill, lk 64

Ingveriporgandid detsember, lk 21

Ingveri-seesamiõlimarinaad juuni, lk 21

Itaaliapärased riisinuudlid september, lk 21

Jaak Kilmi roheline salat mai, lk 40

Jahupirtsude ja lihapõlgajate pidupirukas veebruar, lk 9

Juudi salat november, lk 53

Juunihommikused ahjus küpsetatud kodujuustusaiad juuni, lk 65

Juuretisekohev küüslaugusepik november, lk 20

Juustupirukas november, lk 26

Juustused sibulad juuli, lk 23

Juustusuflee alla peitunud seenepirukas jaanuar, lk 19

Kaalikakaste jaanuar, lk 57

Kaalikakotletid jaanuar, lk 57

Kaalika-porgandisalat fetaga september, lk 67

Kaalikasalat jaanuar, lk 57

Kaalikavorm jaanuar, lk 57

Kabatšokimoos juuli, lk 18

Kahe juustu omlett ahjukuivade tomatitega aprill, lk 16

Kaie porgandidipp juuni, lk 18

Kapsapai november, lk 9

Karamellistatud kaalikad jaanuar lk 57

Karask august, lk 9

Kardokapiirak mai, lk 54

Karrikollane munasalat küüslaugusel ciabatta’l aprill, lk 15

Kartulipuder värskete hernestega veebruar, lk 71

Kartulipüree detsember, lk 73

Karulaugune kodujuustusalat mai, lk 36

Karulaugupestoga spagetid mai, lk 36

Kergelt keedetud Türgi oad oliiviõli, küüslaugu, parmesani ja peterselliga veebruar, lk 71

Kibuvitsakriimid kuklid ja keerud september, lk 30

Kibuvitsaletšo september, lk 31

Kibuvitsamarmelaad september, lk 31

Kibuvitsamoos september, lk 30

Kiire suvine võtmesalat juuni, lk 64

Kirsimoos kaneeliga juuli, lk 20

Kitsejuustu-quiche herneste ja mündiga jaanuar, lk 17

Klassikaline maasikamoos sidruniträpsudega juuli, lk 17

Klassikaline pesto november, lk 53

Kodujuustudipp juuni, lk 64

Kodujuustupirukad juuni, lk 65

Kodujuustused pastaroad juuni, lk 65

Kodused hapukapsad detsember, lk 21

Kookospiimamarinaad juuni, lk 21

Kopani chow mein aprill, lk 58

Korea pannkoogid rohelise sibulaga detsember, lk 38

Kreemjas tomatikaste pastale september, lk 24

Krehvtise kastmega baklažaanid juuni, lk 29

Krõbedad juustu-sinepikattega saiad oktoober, lk 57

Kukeseene ja Brie juustu kolmnurgad oktoober, lk 27

Kuum peedi-jõhvikasalat detsember, lk 23

Kõrvitsakoogid juuni, lk 15

Köögiviljadest tihe saiakate november, lk 38

Köögiviljahoidis väikese pirniga juuli, lk 19

Köögiviljalasanje märts, lk 76

Köögivilja-raita jaanuar, lk 80

Küüslaugupasta november, lk 19

Lahtine parmesani-sparglipirukas mai, lk 33

Laisad vareenikud märts, lk 9

Lea suvikõrvitsapirukas mai, lk 9

Lehttainakorvikesed mai, lk 68

Maapähklikastmes suvikõrvits september, lk 54

Maasikase ülekaaluga maasika-rabarberimoos, üksiku kaneelikoore ning vanillitähnidega juuli, lk 16

Malbe pirnimoos mandlilaastude ning vanillitäppidega juuli, lk 15

Mareni hitt – tummine tomatikaste juuni, lk 18

Margiti hommikueine jaanuar, lk 90

Marineeritud tikrid juuli, lk 31

Mehhikopärased oaburgerid august, lk 28

Mitmeviljasai märts, lk 66

Munakattega läätse-spinatipirukas aprill, lk 21

Munamummuline herne-brokolipirukas aprill, lk 16

Munavõi mai, lk 54

Mungoahautis september, lk 59

Murulaugune orsotto veebruar, lk 17

Muskaadine kaalikapüree jaanuar, lk 57

Mädarõikamahl detsember, lk 32

Mädarõika-tomatiadžika jaanuar, lk 30

Mündi-keefirimarinaad juuni, lk 21

Naadiomlett juuni, lk 9

Nuikapsa-kaerakotlet veebruar, lk 52

Nõgese-, naadi- või peedilehe-quiche kodujuustuga juuni, lk 65

Näkileib märts, lk 66

Oakattega bruschetta august, lk 33

Oasnäkid rohelise pipra jogurtiga september, lk 59

Odra-kohupiimakarask suitsujuustuvahuga oktoober, lk 27

Omletipirukas august, lk 36

Palsamiäädikas sibulad juuli, lk 19

Panniroog eilsest riisist veebruar, lk 22

Paprika-ürdiadžika jaanuar, lk 30

Parimad makaronid juustuga november, lk 25

Pastasnäkid redise-kurgisalsaga juuli, lk 55

Pastatainas juuli, lk 53

Pastavorm juurselleri ja sinihallitusjuustuga märts, lk 21

Peedi- ja kaalikaravioolid moonivõiga juuli, lk 54

Peedimäärdega röstsaiad veebruar, lk 23

Peedipadjal kitsejuust august, lk 32

Peedipüreed detsember, lk 73

Peedisalat detsember, lk 73

Pestomarinaad juuni, lk 21

Piemonte stiilis pirukad jaanuar, lk 48

Pihlaka-porgandi-õunamoos oktoober, lk 29

“Pilvik pole oluline, puder on põhiline” oktoober, lk 26

Pirukas Vahemere äärest august, lk 43

Ploomi-brillo juuli, lk 20

Ploomilasanje juuli, lk 54

Porgandi-hernepirukas veebruar, lk 71

Porru-seene-quiche jaanuar, lk 16

Praeporgand mai, lk 43

Praesibul mai, lk 43

Punase läätse ja kuivatatud tomati pesto september, lk 58

Punase paprikaga ahjurisoto august, lk 30

Punase sibulaga kartulisalat juuni, lk 29

Pähkline redisesalat mai, lk 35

Pähklipasta-kapsasalat oktoober, lk 34

Pähklipuru ja munaga küpsetatud kaalikalõigud jaanuar, lk 57

Pähklite ja kodujuustuga võileivatort juuli, lk 37

Pärmitainas nelja keskmise pitsa jaoks september, lk 65

Rabarberitšatni mai, lk 19

Raita juuni, lk 18

Ravioolitainas juuli, lk 53

Redise-arbuusi-juustusalat mai, lk 35

Redise-munasalat mai, lk 35

Redisepesto mai, lk 34

Redise-sinihallitusjuustusalat mai, lk 35

Redisevaagen mai, lk 35

Riho vokitud köögiviljasalat juuni, lk 16

Riivitud parmesaniga püreesupp november, lk 53

Risotto alla Milanese jaanuar, lk 48

Rohelise oa kreem september, lk 58

Rohelised oad Hiina moodi september, lk 54

Rõigas purgis detsember, lk 33

Röstitud tomati quiche jaanuar, lk 15

Salvei-sarapuupähkli-focaccia jaanuar, lk 47

Sametine kõrvitsasupp jaanuar, lk 61

Seemneleib märts, lk 66

Seenekaste mai, lk 68

Seenesalativõileib oktoober, lk 26

Sibula-granaatõunasalat november, lk 61

Sibula-juustu-quiche jaanuar, lk 16

Sidruniga timmitud risoto veebruar, lk 15

Sidruni-ürdimarinaad juuni, lk 21

Sinihallitusjuustupasta november, lk 25

Soe Nice’i salat jaanuar, lk 24

Soolaoad hapukoore ja punase sibulaga veebruar, lk 71

Soolapärlitega oliivisai november, lk 32

Spargli-mascarpone-pirukad mai, lk 31

Stoovitud miniporrud ja porgandid veebruar, lk 74

Suur kodujuustune kausisalat juuni, lk 65

Suve alguse vitamiiniamps juuni, lk 65

Suvikõrvitsahoidis, juuli, lk 9

Suvikõrvitsa-kodujuustupannkoogid juuni, lk 64

Suvikõrvitsakoogid aprill, lk 24

Suvikõrvitsa-riisiroog november, lk 38

Suvine köögivilja-kodujuustupirukas juuni, lk 65

Sõir jaanuar, lk 63

Sügisene seenerisoto puravike ja Brie juustuga oktoober, lk 77

Tabbouleh fetaga jaanuar, lk 24

Teine variatsioon ingveri ja jõhvikatega: kurgisalat jaanuar, lk 55

Tikri-kõrvitsasalat juuli, lk 31

Tikri-piparmündikeedis juuli, lk 30

Tikritšatni juuli, lk 31

Tikrivõie juuli, lk 31

Tikriäädikas juuli, lk 31

Tillivõi detsember, lk 73

Tofu-porruroog veebruar, lk 52

Tomati-jogurtimarinaad juuni, lk 21

Tomati-karulaugusalat mozzarella ja palsamiäädikakastmega mai, lk 36

Tomatikaste märts, lk 24

Tomati-kodujuustupirukas august, lk 38

Tuline läätse-redisesalat mai, lk 35

Tulise mekiga sibula-tomatisalat november, lk 61

Tummised sinihallitusjuustukettad viinamarjadega september, lk 15

Türgi oad september, lk 57

Vahemere salat märts, lk 52

Valge oa vaht september, lk 59

Valge veini marinaad juuni, lk 21

Valge veini risoto veebruar, lk 15

Veini-mustikakaste juuni, lk 17

Vene salat juuni, lk 27

Vetikaleib oktoober, lk 59

Viinamarja-sinihallitusjuustusalat september, lk 19

Vinegretiga oasalat juuli, lk 22

Vitamiinirikas tajine oktoober, lk 21

Vormiroog aiaandidest juuli, lk 25

Võilillesalat juuni, lk 9

Võis praetud herned veebruar, lk 71

Väikesed kaalikapirukad jaanuar, lk 57

Värske salat krõmpsuvate juurviljadega veebruar, lk 46

Vürtsikas kartulikook veebruar, lk 25

Vürtsikas pähklipasta oktoober, lk 34

Vürtsikas riis lillkapsaga veebruar, lk 24

Õhetavad ahjukartulid detsember, lk 21

Õhkõrn kartuli-maapirnipüree detsember, lk 23

Õlle-meemarinaad juuni, lk 21

Õuepannikartulid juuni, lk 17

Õuna-redisesalat august, lk 42

MAGUSTOIDUD

Aeglane kodusukaad detsember, lk 63

Ameerika pannkoogid vahtrasiirupiga märts, lk 41

Apelsinimarmelaad detsember, lk 67

Babka detsember, lk 40

Belgia kohupiimatort aprill, lk 73

Beseega rabarberimaius mai, lk 15

Brita kook puuviljadega jaanuar, lk 67

Brändirosinatega kohupiimakook mai, lk 68

Halvaaga vahvlitort veebruar, lk 76

Hapukoore-meekook märts, lk 73

Hapukoore-purukook märts, lk 72

Hurmaasalat jaanuar, lk 27

Jogurt juuni, lk 42

Jogurtist panna cotta värskete marjade ja kakaokastmega juuni, lk 81

Jogurtitort mai, lk 67

Jogurtivaht karamellistatud müsliga mai, lk 61

Jõhvikamoosine “kräsupea” märts, lk 82

Jäätisesändvitšid juuni, lk 35

Kaerahelbe-õunakook september, lk 73

Kaneeline ahjuõun aprill, lk 65

Kaneeline müslibatoon märts, lk 26

Kaneeli-saiavorm mandlilikööriga november, lk 66

Karamelline õuna-saiavorm november, lk 67

Karamellkissell märts, lk 37

Karamellkreem veebruar, lk 59

Kihiline kitsejuustukook sidruniga oktoober, lk 62

Kihiline magustoit vaarikatega detsember, lk 29

Kiirsukaad detsember, lk 63

Kirsikook veebruar, lk 83

Kirsi-kreemikoogid august, lk 56

Kirsimustriga juustukook august, lk 50

Kirsised purukoogid august, lk 54

Kodujuustukoogid juuni, lk 65

Kodujuustu-semifreddo halvaaga oktoober, lk 63

Kohupiima-marmorkook aprill, lk 73

Kohvimaitseline pirni-kohupiimakook aprill, lk 74

Kolmas variatsioon ingveri ja jõhvikatega: ingverivaht pokaalis jaanuar, lk 55

Kolmekorruseline biskviitkook aprill, lk 17

Kondenspiimaga vahvlitort veebruar, lk 76

Kreemised rabarberikettad mai, lk 18

“Kräsupea” märts, lk 74

Kõige lihtsam magustoit juuni, lk 68

Küpsetatud rabarberi-tšillimagustoit mai, lk 15

Küpsised “Olümpia”

Leivakreemitort veebruar, lk 78

Lihtne leivasupp õuntega jaanuar, lk 65

Lihtne vanillijäätis aprill, lk 15

Lihtsad leivavormid märts, lk 18

Liisi maasikakattega toorjuustukook september, lk 39

Linzer Torte Leo Jindraki järgi juuni, lk 74

Luksuslik šokolaadikook detsember, lk 31

Maapähklivõist iirised detsember, lk 67

Maasika ja melissilehega sõir juuli, lk 36

Maasikaga minikoogid juuni, lk 68

Maasika-sabayon’i-kook, juuni, lk 67

Maasika-šokolaadijäätis juuni, lk 34

Maasikatega beseekook juuni, lk 66

Mandariinikook detsember, lk 29

Mandlirull august, lk 73

Marjatarretise ja beseega vanillikaste mai, lk 74

Meemaitselised puuviljad august, lk 66

Mesine ploomi-crumble oktoober, lk 17

Mesine vikerkaar ahjuporganditest oktoober, lk 19

Mille-feuille jaanuar, lk 72

Mohnzelten veebruar, lk 60

Mustikatega juustukook august, lk 64

Nigella Lawsoni Medeira keeks oktoober, lk 54

Palsamiäädikaga trühvlid detsember, lk 66

Peedikeeks august, lk 74

Peenem leivakreem mustade ploomidega jaanuar, lk 65

Piparkoogid jaanuar, lk 74

Pirni pisarad jaanuar, lk 68

Pirnidega tarte Tatin omatehtud rummi-rosinajäätisega november, lk 71

Pirnivormid august, lk 69

Pistaatsiapähklitega rabarberi-purukook mai, lk 16

Ploomidessert august, lk 72

Ploomikook vanillikastmega september, lk 25

Ploomi-vanillikook august, lk 70

Porgandisukaad detsember, lk 63

Prosecco-tarretis juuni, lk 67

Pudingutort aprill, lk 75

Punasesõstraring august, lk 60

Purgisalat juuni, lk 42

Purukook aprikooside ja mustikatega august, lk 63

Pähklikreemine vahvlitort veebruar, lk 77

Pühade pidulik pagari piparkook detsember, lk 9

Rabarberi ja maasika ahjupannkook mai, lk 17

Rabarberiga kookosetarretis mai, lk 19

Ricotta-kook juuli, lk 58

Riivleiva-halvaatort juuli, lk 36

Rohelise tee küpsised juuli, lk 79

Rugelach detsember, lk 38

Rummi-rosinaparfee juuni, lk 36

Rummised ahjuõunad november, lk 33

Röstsai mahlaste ploomidega august, lk 71

Sacheri tort veebruar, lk 60

Saiavorm pähkli-šokolaadikreemiga november, lk 67

Seto trühvlid ehk kamapallid mai, lk 54

Sidruni-mandli-õunakook september, lk 73

Suve hittmagustoit kodujuustust ja marjadest juuni, lk 65

Suvetervitus sulanud marjadest jaanuar, lk 66

Suvetervituspikniku kodujuustumuffinid juuni, lk 65

Suvised pudingud juuli, lk 70

Šampusekreemitort juuni, lk 72

Šokolaadikeeks Earl Greyga veebruar, lk 27

Šokolaadikoogid veebruar, lk 34

Šokolaaditort ja karamellistatud fenkol oktoober, lk 69

Zabaglione aprill, lk 15

Tagurpidi viinamarjakook september, lk 20

Tarretatud kodujuustukook juuni, lk 65

Tikrijäätis leedrisiirupiga juuli, lk 30

Tikrikissell juuli, lk 31

Tikrite ja vahukoorega ahjupannkook juuli, lk 30

Tikrivaht juuli, lk 30

Toorjuustukook mustikatega oktoober, lk 61

Trühvlid veebruar, lk 84

Tsitrusemekiline viinamarjakook september, lk 18

Täidetud pirnid oktoober, lk 34

Vaarikabrülee juuli, lk 73

Vaarikakook juuli, lk 71

Vaarika-virsikutort juuni, lk 73

Valesukaad detsember, lk 63

Valge šokolaadiga kirsikeeks august, lk 58

Vanavanaema porgandikook mai, lk 66

Vanillikastme-õunakook oktoober, lk 9

Vanillikreemiga beseekorvid aprill, lk 38

Vasika sünnipäeva kook mai, lk 68

Veinine vaarikasorbett juuli, lk 72

Vesikringlid jaanuar, lk 63

Väikesed kakaokoogid august, lk 53

Väikesed rabarberi-ingverivormid mai, lk 15

Vürtsikad iirise-mandlikommid juuli, lk 79

Vürtsikas puuviljavokk vanillijäätisega veebruar, lk 83

Õhulised ananassirõngad november, lk 50

Õhulised lavendlikommid juuli, lk 29

Õuna-hapukoorekook september, lk 71

Õunakook märts, lk 63

Õunakook, juuni lk 54

Ülilihtne rabarberikook mai, lk 17

JOOGID

Apelsini-ingverisiider veebruar, lk 28

Astelpajumaius aprill, lk 41

Bloody Mary aprill, lk 50

Dirty Martini aprill, lk 49

Dry Martini aprill, lk 49

Eksootika-mix aprill, lk 41

Gibson Martini aprill, lk 49

James Bondi lemmikjook Vodka Martini aprill, lk 49

Kiivijook märts, lk 82

Kirsiviin august, lk 47

Lavendlilimonaad juuli, lk 29

Lõhnatee juuli, lk 58

Magus lassi jaanuar, lk 80

Mango-banaanismuuti märts, lk 27

Mango-lassi september, lk 55

Marjane roosa vein veebruar, lk 28

Marjašampanja august, lk 46

“Ma tean, mida sa tegid möödunud suvel” oktoober, lk 73

Meeldiv üllatus aprill, lk 41

Meeliergutav mahl, veebruar, lk 28

Mustika-jõhvikasmuuti aprill, lk 40

Pihlakavein oktoober, lk 72

Piimaga ingveritee aprill, lk 59

Rosmariinitee veebruar, lk 28

Rõuge Vana Apteegi astelpajuvein oktoober, lk 73

Sametine rohelus aprill, lk 41

Sidruni-kohupiimasmuuti aprill, lk 40

Soolane lassi jaanuar, lk 80

Suveroosa bool juuni, lk 69

Terviseparadiis aprill, lk 41

Tom Collins aprill, lk 50

Triini ja Kalli maasique september, lk 38

Tsitruseline cooler august, lk 46

Tuline talvenaps veebruar, lk 28

Vaarika-mustasõstrasmuuti märts, lk 40

Vürtsikas küllus aprill, lk 41