Retseptid

Taas punab pihlapuu 

Toidutare, 10. oktoober 2010, 21:00
Foto: sxc.hu
Looduses on võimust võtmas värvid ja oma küpseid toone näitab ka pihlakas, mis inimesele sügisesel ajal hea sõber vitamiinide näol.

Pihlakatele lisab magusust ja vähendab mõrksust see, kui marjad panna enne kasutamist sügavkülm. Külm teeb pihlakatele vaid head, seega võib neid korjata ka peale öökülmade saabumist.  Lihtne: pihlaka-õunakissellServeeri jäätise, mannapudru, vahukoore, kohupiima jms.Tervislik: pihlakakeedisKeedis on maitsvaks ja tervislikuks lisandiks näiteks ahjulihale, kuid sobib ka magustoitude juurde. Eriline: pihlaka-riisipuderPudrule võid keetmise ajal lisada ka vanillikauna, mis lisab magusat nüanssi.Allikas: ajakiri Naised