Pakume välja valiku erinevatest retseptidest, mida jaanipäevamenüüs kasutada.
Šašlõkk on muutunud Eesti suviseks rahvusroaks. Igaüks teab kõige paremini, kuidas head šašlõkki teha. 10 erinevat šašlõkiretsepti, otsustage ise, milline neist parim on.
Armeenia šašlõkk
Lambašašlõkk äädikamarinaadis
Eesti šašlõkk
Serbia šašlõkk
Türgi kalašašlõkk
Tadžiki šašlõkk
Kanašašlõkk
Kalkunišašlõk-
k
Šašlõkk aedviljadega
Sealihašašlõkk kuivas marinaadis
LOOM JA LIND
Tulised ribid
Lammas lõkkes
Veisefilee ürtidega
Suitsumaitselised broileritiivad
Apelsini-ananassimaitseline kanafilee
KALA
Teriyaki- ja laimimarinaadis lõhe
Forelli-
peekonivardad
Räimevardad
KÖÖGIVILJA-
D
Grillitud suvikõrvits
Feta-
köögiviljavardad
Grillitud baklažaanid
Lisandid liha või kala kõrvale
Tsitrusemaitseline kurgi-sibulasalat
Juustu-
kapsasalat
Grillitud vardasai päikesekuivatatud tomatitega
Baguette ürdivõiga
Loe ka ohutu grillimise nõuandeid meie grillirubriigist.
Kommentaarid (0)