Retseptid

Retsepte jaanipäevaks 

Raili Mikk, 17. juuni 2008, 21:00
 Rene Riisalu
Jaanipäev on alati olnud külluslik liha ja joogipidu. Alati eelistatakse tulel küpsetatut, olgu selleks loom, lind või kala, miks mitte ka köögiviljad.

Pakume välja valiku erinevatest retseptidest, mida jaanipäevamenüüs kasutada.

Šašlõkk on muutunud Eesti suviseks rahvusroaks. Igaüks teab kõige paremini, kuidas head šašlõkki teha. 10 erinevat šašlõkiretsepti, otsustage ise, milline neist parim on.

Armeenia šašlõkk

Lambašašlõkk äädikamarinaadis

Eesti šašlõkk

Serbia šašlõkk

Türgi kalašašlõkk

Tadžiki šašlõkk

Kanašašlõkk

Kalkunišašlõk-

k

Šašlõkk aedviljadega

Sealihašašlõkk kuivas marinaadis

LOOM JA LIND

Tulised ribid

Lammas lõkkes

Veisefilee ürtidega

Suitsumaitselised broileritiivad

Apelsini-ananassimaitseline kanafilee

KALA

Teriyaki- ja laimimarinaadis lõhe

Forelli-

peekonivardad

Räimevardad

KÖÖGIVILJA-

D

Grillitud suvikõrvits

Feta-

köögiviljavardad

Grillitud baklažaanid

Lisandid liha või kala kõrvale

Tsitrusemaitseline kurgi-sibulasalat

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee