Nädala menüü

Nädalamenüü 14. - 20. aprill 

Pille Enden, 13. aprill 2008, 21:00
Foto: Daisy Lappard
Pakume igal nädalal välja näidismenüü, mida on hea kiigata, kui omal pea kokkamisideedest lage. Paneme rõhku sellele, et toidud oleks lihtsalt valmistatavad ega laastaks rahakotti.

E Kana-riisiwokKeeda riisi rohkem, siis saad seda kasutada järgmise päeva ahjuroas T Suitsukala-riisiroog K Ühepajatoit kalkunihakklihast keedetud kartulitega N Eelmise päeva õhtusöögist järele jäänud kartulitest saad valmistada Saksa kartulisalati R Lähis-Ida kebabid tartar-kastmegaVaru hakkliha pisut rohkem kui retseptis ette nähtud, saad laupäeval valmistada tõhusa hommikusöögi L Hommik: kuumad hakklihaleivadÕhtu: Pereköögi liharullid kartulipüreegamagustoiduks kamakreem P Hommik: laupäevasest lõunast ülejäänud kartulipüreest valmista tõhus ahjuvorm, mis sobib hiliseks hommikusöögiksÕhtu: köögivilja-juustulasanjemagustoiduks sidruni-kodujuustukookVaata ka:Nädalamenüü 7. -13. aprill 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee