Mahlavalmistaja meelespea
nimetus
1 kg marjade SUHKRUT (g)
1 kg marjade VETT (kl)
1 liitri mahla kohta SUHKRUT (g)
VALMIS- TAMISVIIS
Aedmaasikamah-
l
1½
300-
400
keetmine
Aedmaasi-
kamahl
200-
250
aurutami-
ne
Aedvaarikamah-
l
1½
200-
400
keetmine
Aedvaa-
rika- ja punasesõstramah-
l
2
300-
400
keetmine
Aedvaari-
kamahl
200-
300
aurutami-
ne
Aedvaarika- ja mustasõstramahl
200-
250
aurutami-
ne
Jõhvikamah-
l
2½
200-
400
keetmine
Karusmar-
jamahl
2
200-
400
keetmine
Karusmar-
jamahl
200-
250
aurutami-
ne
Kirsimah-
l
2
200-
500
keetmine
Kirsimah-
l
150
au-
rutamine
Murakamah-
l
150
au-
rutamine
Musta aroonia mah-
l
2
300
-
keetmine
Musta aroonia mahl
200-
300
aurutami-
ne
Mustasõstramah-
l
3
300-
400
keetmine
Mustasõst-
ramahl
200-
300
aurutami-
ne
Mustikamah-
l
1½-2
100-
200
keetmine
Mustika-
mah-
l
100
au-
rutamine
Pamplimah-
l
1½-2
300-
400
keetmine
Pihlaka-
mahl
1½-2
300-
400
keetmine
Pohlamah-
l
2-2½
200-
400
keetmine
Pohlamah-
l
200
au-
rutamine
Punasesõstramah-
l
2-2½
200-
400
keetmine
Punase-
sõstramah-
l
300
au-
rutamine
Punasesõstra- ja mustikamahl
1½-
2½
150-
300
keetmine
Punase-
sõstra- ja mustasõstramahl
2-
3
200-
400
keetmine
Punase-
sõstra- ja mustasõstramah-
l
300
au-
rutamine
Punasesõstra- ja pamplimahl
1½-
2
300-
400
keetmine
Punase- ja valgesõstramah-
l
200
au-
rutamine
Põldmarjamah-
l
1½-2
200-
400
keetmine
Põldmarja-
mahl
150-
200
aurutami-
ne
Rabarberimah-
l
2-3
200-
500
keetmine
Rabarberi-
mah-
l
200
au-
rutamine
Tomatimah-
l
au-
rutamine
Valgesõstramah-
l
150
au-
rutamine
Kommentaarid (0)