Retseptid

Köögiviljad 

Toidutare, 31. oktoober 2004, 22:00
Puhastamata köögivilja kaal 100 g puhastatud köögivilja saamiseks

Puhastamata köögivilja kaal 100 g puhastatud köögivilja saamiseks

Aedhernes, rohelised kaunad - 250 g

Aedrõigas - 127 g

Aedsalat - 165 g

Aeduba, rohelised kaunad - 104 g

Apteegitill - 175 g

Artishokk - 365 g

Baklazhaan - 143 g

Eskariol - 150 g

Kaalikas - 140 g

Hiina kapsas - 222 g

Kähar peakapsas - 140 g

Lehtkapsas - 223 g

Lillkapsas - 162 g

Nuikapsas, juurvili - 175 g

Nuikapsas, lehed - 145 g

Punane peakapsas - 126 g

Rooskapsas - 113 g

Spargelkapsas - 164 g

Valge peapsas - 130 g

Kartul - 110 g

Kress-salat - 100 g

Kurk - 138 g

Kõrvits - 144 g

Melon - 142 g

Mustjuur - 176 g

Mädarõigas - 160 g

Naeris - 127 g

Pastinaak - 124 g

Paprika - 157 g

Petersell, juured - 114 g

Petersell, lehed - 105 g

Peet, söögipeet - 127 g

lehtpeet - 200 g

Porgand - 210 g

Põlduba - 221 g

Rabarber - 125 g

Redis - 159 g

Salatsigur - 112 g

Seller, juurvili - 163 g