31. oktoober 2004, 22:00
Maitselisandid
Maitselisandid on küll väikesed, kuid väga tähtsal kohal meie toidulaual. Mõned neist ergutavad maitsmismeelt, mõned soodustavad seedimist, mõned neutraliseerivad rasvasust jne. Alljärgnevalt toome välja sobivad maitselisandid mitmesuguste roogade juurde.
EELROAD
mereannid -
sidrunipipar
sidrun
tabasco
paprika
sai ja või
külmsuitsusink -
melon
rohelised viigimarjad
parma sink, bayonne'i sink -
grissini pulgad
pirn
külm spargel -
prantsuse kaste
kuum spargel -
hollandi kaste
kuum sulavõi
külm artishokk -
prantsuse kaste
kuum artishokk -
maitsestatud või
maisitõlvik -
kuum sulavõi
greip -
tuhksuhkur
shokolaadi kaste
melon -
tuhksuhkur
ingver
shokolaadikaste
avokaado -
majoneesi kaste
prantsuse kaste
vutimunad -
sai
või
sool
kala majoneesis-
sidrun
sidrunipipar
sai
või
hautatud garneelid -
kuum röstsai
sidrun
cayenne'i pipar
friteeritud heeringad -
sidrun
cayenne'i pipar
küpsetatud sardiinid või kilud -
sidrun
caynne'i pipar
jahvatatud pipar
Kommentaarid (0)