Sõnastikud ja kalkulaatorid

Jookide serveerimise temperatuurid 

Toidutare, 9. mai 2005, 21:00
VALGE VEIN, kuiv 9 - 12º VALGE VEIN, poolkuiv 10 - 13º VALGE VEIN, magus dessert 5 - 7…

VALGE VEIN, kuiv

9 - 12º

VALGE VEIN, poolkuiv

10 - 13º

VALGE VEIN, magus dessert

5 - 7º

VALGE VAHUVEIN

5 - 7º

SHAMPUS

5 - 8º

ROOSA VEIN

8 - 12º

LIKÖÖR

16 - 20º

Õ-

LU

10º

PUNANE VEIN, väga täidlane

18º

PUNANE VEIN, keskmiselt täidlane

16º

PUNANE VEIN, kerge

10 - 15º

PUNANE VAHUVEIN

10º

PORTVEI-

N

18 - 20º

KANGENDATUD VEIN, kuiv

5 - 10º

KANGENDATUD VEIN, magus

15 - 18º

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee