Retseptid
31. oktoober 2004, 22:00

Toidu valmistamine mikrolaineahjus

Toidu valmistamine mikrolaineahjus

Kuumad joogid piimaga ei kee üle, kui sa valid suurema tassi ja täidad sellest ainult 3/ 4.

Suhkru- ja rasvarohke toit kuumenevad kiiremini kui veerohke toit.

Toiduvalmistamiseks vali ümmargused või ovaalsed kausid või vormid, siis soojeneb toit ühtlaselt.

Lihatooted jõuavad võtta ilusa värvi 15-20 minuti jooksul.

Pane paksemad tükid alati vormi või kausi serva ja õhemad tükid keskele.

Enne serveerimist lase toidul seista paar minutit (soojuse tasakaalustamiseks)

Tort jääb uunis küpsetades kahvatut värvi.Seda saab lihtsalt parandada, kaunistades tordipuuviljade, marjade või kreemiga.

Et pudrud ja kastmed soojeneksid ühtlaselt, tuleb vahepeal neid segada.