1 dl (100ml)
grammides
1 sl
grammides
1 tl
grammides
100 g
milli-liitrites
1 liiter
grammi-
des
1 dl (100ml) grammides
1 sl grammides
1 tl grammides
100 g milliliitrites
1 liiter grammides
JA-
HU
-
Neljaviljajahu
50-60
7-
9
3
165-200
500-
550
Täisteraja-
hu
60
9
3-
4
165
600-
625
Odraja-
hu
50
200
-
Sepikuja-
hu
60
165
-
Maisitärk-
lis
55
8
3
180
Saiaja-
hu
50-60
8-
9
165
575-
600
Kartulija-
hu
80
8-
9
125
-
Rukkijahu (peen)
50
7
200
550
-
Rukkijahu (jä-
me)
55
8
180
500
-
Rukkipüül
55-60
8-
9
180
550
-
TERAD/HELBE-
D
-
Kaerahelbed
35-
40
5
250-
285
Odratan-
g
80
125
-
Manna
75
9-
10
4
-
Riis
90
13
-
Linaseemne-
d
65
10
155
-
Rukkihelbed
35-
40
5
250-
285
Kaera-
klii
45
220
Ja-
huklii
95
15
120
-
RASVAINE-
D
-
Margariin (tah-
ke)
95
15
120
-
Margariin (ve-
del)
100
15
100
-
Margariin (su-
la)
90
13
110
Õ-
li
90
13
110
-
Või (tah-
ke)
95
15
120
-
Või (su-
la)
90
13
110
-
SUHKUR/MESI/SIIRU-
P
Fa-
riinsuh-
kur
75
10
135
-
Tuhksuh-
kur
60
9
165
-
Pärlsuh-
kur
80
12
125
-
Kristallsuh-
kur
85
12
120
Va-
nillsuh-
kur
10
3
190
-
Siiru-
p
140
20
70
-
Mesi (ve-
del)
140
20
70
-
Jäme sool
80-110
12-16
4-
5
90-125
800-
1100
-
Sool
125
19
6
80
1250
-
PÄRM/KÜPSETUSPULBE-
R
-
Küpsetuspulbe-
r
15
5
-
Kuivpär-
m
15
3
-
MANDEL/PÄHKEL/ROSI-
N
-
Mandlitüki-
d
65
10
155
-
Mandlilaastud
25-
35
-
Mandlid/pähkli-
d
30
-
Kookoshelbe-
d
35
5
285
-
Sarapuupähklituu-
m
65
10
155
Kreeka pähkli tuu-
m
40
250
-
Rosinad (seemneteta)
50-70
8-
10
145-
200
Želatii-
n
1 leht = 2.2 g
-
Želatiin (pulbe-
r)
9
3
165
-
Ka-
kao
40
6
2
250
-
Maitseained (purusta-
tud)
7
2.5
-
Riivjuus-
t
40
250
Kommentaarid