Retseptid

Orientaalne krevetivokk riisinuudlitega 

Pereköök, 1. detsember 2017, 08:04
Vokiroa kastmele annab mõnusat maitset Demerara suhkur. Vokki võib soovi korral serveerida koos sidrunisektoriga, kuid maitset jätkub sel ka niisama.

Retsept

200 g Riisinuudlid

1 tk Porrulauk

2 tk Porgand

1 tk Punane paprika

100 g Šampinjonid

5 cm Ingverijuur

2 sl Õli

200 g Kooritud krevetid

Kaste

1 sl Demerara suhkur

2 sl Vesi

2 sl Sojakaste

1. Kalla riisinuudlitele kuum vesi, lase seista 10 minutit ja kurna.

2. Sellal, kui nuudlid pehmenevad, viiluta porru, porgandid ja seened. Ribasta paprikad ja ingver.

3. Pruunista porrut ja porgandeid vokkpannil (või suuremal tavapannil) õlis mõni minut. Lisa paprika, seened ja ingver ning prae veel mõni minut.