Toiduuudised
1. november 2017, 07:19

Algas Tallinna Restoranide Nädal 2017. Vaata, millised restoranid selles osalevad

Kaheksas Tallinna Restoranide Nädal on täies hoos.  Suur söömisnädal kestab 1. kuni 7. novembrini. 

2011. aastal alguse saanud 25 osalejaga üritus on kasvanud  restoranimaastiku üheks kaasahaaravaimaks toidukultuuri sündmuseks Tallinnas. TRN toob Tallinna restoranimaastikule ühe nädala jooksul ligi 100 000 külastajat, mis on märkimisväärne arv. On rõõm tõdeda, et väljas söömine on kasvanud ja oleme jõudsalt lähenenud selles osas teistele Euroopa pealinnadele kus restoranide külastus on loomulik osa toidukultuurist.

Restoranide nädal on kaasa aidanud mitte ainult toidukultuuri tõusule vaid ka teeninduskultuuri tõusule ja külalislahkuse olulisusele. Restorani külastus ei ole pelgalt söömine, vaid tervikemotsioon, mis koosneb nii suurepärasest toiduelamusest ja teenindusest kui ka nauditavast interjöörist. Väga hea tasemega restorane leiab juba kõikidest Tallinna linnaosades. Suurepärase toidukultuuri elamuse saab lisaks kesk- ja vanalinnale  nii Pirital, Koplis, Nõmmel, Õismäel, Kalamajas kui Ülemistel.

MTÜ Tallinn Restaurant Week organisaator Martin Breuer rõhutas, et oluline on meeles pidada, et TRN on eelkõige orienteeritud kvaliteedile ja restoranikultuuri tõstmisele. Üritus koondab ja paneb proovile parimad Tallinna restoranid. Suur külastajate hulk ja rõhuasetus kvaliteedile paneb kohustused nii restorani omanikele, kokkadele kui ka teenindajatele. Restoranikülastus on terviklik elamus. Antud nädal, on ideaalne võimalus, pakkuda külastajatele oma restoranist parimat, pidades meeles, et nauditav restoranikülastus ja sellest tulenev soovitus on parim reklaam.  Tallinna Restoranide Nädalal 2017 osaleb 48 suurepärast restorani, kes pakuvad külastajatele nautimiseks üle 18 000 koha. Menüüdega on võimalus tutvuda ja reserveeringuid teostada Tallinna Restoranide Nädala kodulehel www.tallinnrestaurantweek.ee

Tallinna Restoranide Nädalale, mille reserveerimis- ja piletimüügisüsteem avati külastajatele 22. oktoobril müüdi enne TRN'i algust üle 14 500 koha. Sarnaselt eelnevatele aastatele oli avatunnil huvi väga suur, kuid seekord purustati kõik eelnevad rekordid ja ostude tegemise sagedus oli suurem kui kunagi varem. Vaatamata sellele, et esimeste päevadega on müüdud suur hulk kohti on võimalus külastada TRN'i raames paljusid suurepäraseid restorane ja osta selleks kohad läbi TRN'i reserveerimis- ja piletimüügisüsteemi. TRN 2017 pakub kohti veel peaaegu kõikidesse restoranidesse.

Reserveerides kohad läbi Tallinna Restoranide Nädala reserveerimis- ja piletimüügisüsteemi lehel www.tallinnrestaurantweek.ee on külalistel võimalik nautida fikseeritud menüüga lõuna- ja õhtusööke kahes hinnakategoorias:

Lõunasöök 10€ väärtuses ja õhtusöök 20€ väärtuses

Lõunasöök 15€ väärtuses ja õhtusöök 30€ väärtuses

Tallinna Restoranide Nädal 2017 kohtade müük kestab kuni 06.11.2017.

OSALEVAD RESTORANID

Alexander Chef's Table

Balthasar

Bordoo

Chedi

Cru

DOM

Domi-

nic

Enoteca Lucca

Fahle restoran ja Caffe

Gianni

Gloria Veinikelder

Goodwin Steak House

JUUR

Kaks Kokka

Kolm Sibulat

Konrad

Kopli

Korsten Armastus & Hea Toit

La Bottega

La Tabla

Leib Resto ja Aed

Lusikas

Meat Resto & Butchery

Mehed Köögis

MEKK

Mix

Mon Repos

Mon Repos Peakoka korrus

Monaco

MOON

NOA

Paju Villa

Platz

Rae

Ribe

Salt

Sardiinid

Sten-

hus

Tai Boh

Tchaikovsky

The Able Butcher

TOA / Taste Of Asia

Trofe

Trühvel

Tuljak

Umami Resto

Ö

7 ÜRTI