Retseptid

Road idanditest ja idanditega 

Pille Enden, 22. mai 2017, 04:12
idudFoto: Jaan Heinmaa
Idandid on kõige kontsentreeritum vitamiinide, mineraalainete, ensüümide, mikroelementide, aminohapete ja valkude allikas meie toiduskaalal. Lisaks saab neid mitmekülgselt kasutada – lisada kõikvõimalikesse toitudesse, isegi kookidesse. Kõige kasulikum on idandeid värskelt suhu pista. Kuid idusõbrad ütlevad ka nii: parem kuumutatult kui üldse mitte. Kasuta retseptides meelepäraseid idandeid. Tasub teada, et idandite lõhn ja maitse on üsna intensiivsed ka valmis toidus.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee