Retseptid

Maitsepärm – soolavabaks maitsestamiseks 

Pille Enden, 24. aprill 2017, 04:00
suppFoto: Jaan Heinmaa
Üleliigne sool toidus on teatavasti meie tervisele kahjulik. Maitsepärm annab võimaluse valmistada toitu soolavabalt või lihtsalt vähema soolaga.

Maitsepärm on kollase värvuse ja juustu-pähklise maitsega, müügil enamasti helvestena. Pärmihelbeid saab kasutada suppides, pajaroogades, küpsetistes, pestodes ja paljudes muudes toitudes. Pärmihelbeid on nimetatud ka supertoiduks, kuna neis on palju toitaineid, rohkelt B-grupi vitamiine, foolhapet, seleeni, kroomi ning tsinki ja ka valku. Maitsepärmi võib leida suuremates poodides ja loodustoodete kauplustes.

Kevadine köögiviljasupp pistou'ga

Spinati-kaerapuder

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee