Värvikad ja toitvad püreesupid
Lisanditest maitset ja tekstuuri
Püreesupile puistatud lisandid muudavad muidu ehk igavavõitu “alasti” kausitäie põnevamaks ja isuäratavamaks.
✔ Värskust annavad: viilutatud redised, hernevõrsed, murulauk, roheline sibul, koriander, petersell, till, hakitud sibul, hakitud paprika, hakitud tomat, hakitud avokaado, granaatõunaseemned, laim või sidrun.
✔ Krõbedust lisavad: krutoonid, maisiterad, lehtkapsakrõpsud, norilehetükid, kõrvitsa- või päevalilleseemned, hakitud pähklid (näiteks pistaatsia- või sarapuupähklid), tortiljakrõpsud, röstitud kikerherned.
✔ Maitseid rikastavad: praetud peekonitükid, oliivid, pesto, päikesekuivatatud tomatid, täisterasinep, röstitud sibul, suitsupaprika, maitsestatud hapukoor, maitseküllased õlid, juust (nt sinihallitusjuust, parmesan, kitsejuust, feta jms).
Kommentaarid (0)