Toiduuudised

Hapukapsas pirukasse ja potti 

Andra Kalda, 30. november 2015, 08:35
Hapukapsas kui üks Eesti köögi traditsiooniline toiduaine kipub olema talve- ja jõuluaja toit, kuid selle võimsate tervisele kasulike omaduste tõttu võiks hapendatud kapsast tarbida aasta läbi. 

Hapukapsas on palju vitamiine, see soodustab seedimist, puhastab verd ja hõlbustab toitainete imendumist. Minisarja uuest raamatust leiad retsepte toore ja hautatud hapukapsa kasutamiseks erinevates toitudes. Talvisel ajal kipub pidusöömaaegadest ikka hautatud kapsast üle jääma. Siit leiad ideid nii küpsetiste kui ka argipäevaroogade valmistamiseks, et saaksid ülejäägi maitsvalt ära kasutada. Muide, kapsa hapendamine on imelihtne! Kui korra proovid, siis ilmselt rohkem soovid! Sõsarsarja „100 rooga“ 24. raamat.

Hapukapsas pirukasse ja potti  

Andra Kalda

64 lk, pehmed kaaned

Hind poes: 8.90 €

Tomatine kapsas paprika ja sibulaga

Hot dog karamellistatud hapukapsa ja sibulaga

Hapukapsa-bataadi püreesupp röstitud kanepiseemnetega

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee