Toiduuudised
24. november 2015, 10:07

Uus raamat! Kapsatoidud

Kui kuuleme sõna „kapsas”, meenub meile esimesena valge peakapsas, mis on aga vaid üks suguvõsa esindajatest. 

Selles raamatus on 30 retseptiideed, milles on valge ja punase peakapsa ning lillkapsa ja brokoli kõrval oma koha leidnud ka Savoia kapsas ning nui-, roos- ja lehtkapsas. Kapsas sisaldab külluses vitamiine, mineraalaineid ja kiudaineid ning märkimisväärselt palju kasulikke bioaktiivseid ühendeid. Kõikide nende rõõmuks, kes armastavad suuri portsjoneid, sisaldab kapsas samas väga vähe kaloreid.

Kapsatoidud

Kristina Efert

76 lk, pehmed kaaned

Hind poes: 8,90 €

„100 rooga“ sõsarsarja 22. raamat.

Lehtkapsasmuuti

Nuikapsapätsi-

d

Vokiroog veiseliha ja rooskapsaga